Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne zdjęcia na tekstury ED72

<< < (3/6) > >>

szogun:

--- Cytat: youBy w 27 Grudnia 2011, 21:21:24 ---Jak coś, to mogę dostarczyć metrowe kółeczka do silnikowego :>

--- Koniec cytatu ---
Na razie mam tam to przeskalowane z bugs :)

--- Cytat: macius5991 w 27 Grudnia 2011, 22:04:39 ---Jednakże jest zapotrzebowanie na zdjęcia wózka ED72 a nie ED72A :)

--- Koniec cytatu ---
Całej jednostki (kabina jest, wymaga tylko paru poprawek).

szogun:
Odświeżam ten temat po raz ostatni

--- Cytat: szogun w 05 Marca 2012, 19:09:41 ---
--- Cytat: REWIZOR w 05 Marca 2012, 19:07:25 ---Ja się więcej prosił nie będę o fotki, załatwię je sobie ale zaznaczam, ten model poza mój i Twój komputer nie wyjdzie.

--- Koniec cytatu ---
Wchodzę w to.

--- Koniec cytatu ---
I podkreślam - potrzebne są tylko zdjęcia na tekstury jednostki, kabinę mam.

pol102:

--- Cytat: szogun w 05 Marca 2012, 19:23:26 ---Odświeżam ten temat po raz ostatni

--- Cytat: szogun w 05 Marca 2012, 19:09:41 ---
--- Cytat: REWIZOR w 05 Marca 2012, 19:07:25 ---Ja się więcej prosił nie będę o fotki, załatwię je sobie ale zaznaczam, ten model poza mój i Twój komputer nie wyjdzie.

--- Koniec cytatu ---
Wchodzę w to.

--- Koniec cytatu ---
I podkreślam - potrzebne są tylko zdjęcia na tekstury jednostki, kabinę mam.

--- Koniec cytatu ---
Daj mi tylko dobrą pogodę. W zeszłym tygodniu ED72 był w Lesznie kilka razy, ale w deszczu focić nie będę.

KlimaT:
Nie wiem, czy to nie będzie offtop, ale taka mała podpowiedź gdzie szukać EDków.
Najlepiej to chyba w Kujawsko-Pomorskim, gdyż jeżdżą tutaj i bydgoskie i poznańskie. Wykaz regio, na których mogą się pojawić; Wszelakie Bydgoszcz - Toruń, Rawicz - Bydgoszcz, Bydgoszcz - Leszno, a także Toruń - Poznań (na tym późniejszym, odjazd z Torunia około 16). Podkreślam, że MOGĄ, nie muszą. Kwestia, czy będzie dobre miejsce do obfocenia, bo Inowrocław się do takich raczej nie zalicza.

333Wojtas333:
Taki mały OT:
http://kolej.mkm.szczecin.pl/news/1330971611,Edek-ponownie-na-szlaku

--- Cytat: http://kolej.mkm.szczecin.pl/ ---Pojazd, oprócz zewnętrznego odświeżenia, przeszedł również malowanie ścian wewnątrz pojazdu oraz wymianę okładziny podłogi.

--- Koniec cytatu ---
Czy malowanie ścian wewnętrznych też miałoby znaczenie przy tworzeniu tekstur?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej