Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Koming sun!! :)
Bart:
Oj będzie problem z wysłaniem tego... bo poprzerabiałem i zapisałem jako nowe kilka rzeczy i teraz nawet nie wiem które... Sporo ruszyłem semaforów *.inc ogłupiłem je żeby nie trzeba było sprzęgać ich z następnym SS6-dumb i SS5-dumb. Zrobiłem tak gdyż często z jednego perony odjeżdżają pociągi w różnych kierunkach (tu jest cztery możliwości), a takie semafory sprzęgnięte ograniczyły by możliwość wyjeżdżania z konkretnego peronu w różne strony Polski!!! :) Do tego dołożyłem zmienioną texturę toru bo tamte TpD były za czyste... tu wszystko jest wyciapane olejem... plus dołożyłem napewno inc z SS4YzW24 + niewłaściwe... tego jest naprawdę dużo, a w drutach trakcji to i by się Spiderman poplątał.. :) musiałem dopisać parę zdarzen do inc -> wyłączenie świateł na MS2 i SS2 bo tu wszystkie karzełki są powyłączane. Tylko gdy coś manewruje to się zapalają...
Kolejnym problemem jest to że ja nie wiem co to priv na listach dyskusyjnych bo nigdy nie brałem w nich udziału więc na to napewno nie uda mi się niczego wysłać... :(
Na jaką wysokość może być trakcja od toru (na ile sprężynuje pantograf)?? Bo gdy robię wzniesienie to druty wiszą na tej samej wysokości a tor opada.... Mimo że każdy słupek na wzniesieniu jest teoretycznie 5,6m nad linią toru to w praktyce wyszło inaczej... Eu07 momentami nie dotyka do trakcji bo ta jest ze 20cm wyżej!!!
pozdrawiam... i czekam na nowy silnik...
Ps. Już dawno widziałem zdjęcia epoki i kibla... co się z nimi stało?? nie da się ich wrzucić choćby dla AI???
Sorry za literówki... późno jest.... :))))))))
bve2:
Priv to jest adres e-mail a litery at trzeba zastąpić takim znaczkiem @. Pliki najlepiej wysyłać spakowane zipem albo rar-em,wtedy zajmują mniej miejsca.
> Kolejnym problemem jest to że ja nie wiem co to priv
[%sig%]
Nawigacja
Idź do wersji pełnej