Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 418

<< < (2/5) > >>

Doktor M:
Rzeczywiście zapowiada się super trasa.

dehu:
Zgadzam sie z poprzednikami.. droga w polu wygląda fantastycznie.. mam tylko nadzieje że mój komp to zniesie.. a tak przy okazji spytam, dużym problemem jest zrobienie dzwięków koło przejazdu kolejowego? Brakuje mi na nich dzwięku tego dzwoneczka.. a i gdzies tu wyczaiłem rozmowe o światłach czerwonych z tyłu pociągu.. wczoraj przypadkiem udało mi sie takie coś osiągnąć w EN57 ale tylko raz.. nie potrafie tego powtórzyć.. Powodzenia i cierpliwości w dalszej pracy.. niech moc będzie z wami :)

midak:
Po pierwsze chialem powiedziec zezycze powodzenia przy budowie trasy ..
Po drugie jak sie tak przeglada te screeny to az sie chce zabrac do roboty za trase ;]

Dechu: dzwoneczek na przejezdie kolejowym juz jest ale zeby dzialal musza byc przypisane eventy wiec moze dlatego nieslyszaleś...
A jak chcesz wlaczyc te czerwone swiatla to  wystarczy wcisanac Ctrl + I ;] tylko ze to sa swiatla koncowe z tylu pociagu ;]

EU05:
Screeny powalają. Podoba mi się szczególnie linia jednotorowa, przydałyby się jeszcze semafory kształtowe... może studio o tym pomyśli?

Paul:
Super... Fajnie że powstaje nowa trasa... To jest linia Sławno - Darłowo?

--- Cytat: "EU05" ---Screeny powalają. Podoba mi się szczególnie linia jednotorowa, przydałyby się jeszcze semafory kształtowe... może studio o tym pomyśli?
--- Koniec cytatu ---

Patrz screen nr. 53 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej