Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 418
EP07-1057:
Trasa jest naprawde super a najbardziej mi sie podobają te przekleślone semafory i tarcze manewrowe które są na starych liniach np Poznań-Kępno. Czy możemy liczyć na jakieś demko albo beta do sciagniecia bo podejrzewam że wielu by chciało zagrać.
Mutopompka:
--- Cytat: "eu07-007" ---Czy możemy liczyć na jakieś demko albo beta do sciagniecia bo podejrzewam że wielu by chciało zagrać.
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie.... niech Studio Trasopisarskie dokończy w ciszy i spokoju.... Niech zrobią do końca. Nie wystarczą na zachętę screeny z traski? Mi tak...
PS.
Tylko róbcie kopię zapasową plików, bo wiecie..... w poście MK Midaka http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?p=17632 wywaliło mu traskę w powietrze... :( Co za szkoda.. A może Was to spotkać... Dobra... będę cicho..... Ciiiiiii. :)
uetam:
--- Cytat: "Mutopompka" ---
--- Cytat: "eu07-007" ---Czy możemy liczyć na jakieś demko albo beta do sciagniecia bo podejrzewam że wielu by chciało zagrać.
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie.... niech Studio Trasopisarskie dokończy w ciszy i spokoju.... Niech zrobią do końca. Nie wystarczą na zachętę screeny z traski? Mi tak...
PS.
Tylko róbcie kopię zapasową plików, bo wiecie..... w poście MK Midaka http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?p=17632 wywaliło mu traskę w powietrze... :( Co za szkoda.. A może Was to spotkać... Dobra... będę cicho..... Ciiiiiii. :)
--- Koniec cytatu ---
Oj robie juz robie:) Mialem cos takiego jak Ty...juz wiele razy:)
uetam:
--- Cytat: "eu07-007" ---Trasa jest naprawde super a najbardziej mi sie podobają te przekleślone semafory i tarcze manewrowe które są na starych liniach np Poznań-Kępno. Czy możemy liczyć na jakieś demko albo beta do sciagniecia bo podejrzewam że wielu by chciało zagrać.
--- Koniec cytatu ---
Brakowalo mi polskich klimatów, typu stacja węzłowa dla 3 linii zdegradowana do przystanku:) Do tego przydały się W31....Demko moze owszem by sie znalazlo, ale to b. stare, z bledami podczas ladowania i bez terenu....
uetam:
--- Cytat: "Paul" ---Super... Fajnie że powstaje nowa trasa... To jest linia Sławno - Darłowo?
--- Cytat: "EU05" ---Screeny powalają. Podoba mi się szczególnie linia jednotorowa, przydałyby się jeszcze semafory kształtowe... może studio o tym pomyśli?
--- Koniec cytatu ---
Patrz screen nr. 53 :)
--- Koniec cytatu ---
Oj, są i semafory kształtowe, i tarcze manewrowe kształtowe, bedzie jeszcze tarcza przejazdowa i tarcza ostrzegawcza ksztaltowa trojstawna...CO do linii - jest to w 100 % fikcyjna trasa. Po prostu uczę sie na niej wszystkiego, dlaczego stacje ktore robilem na poczatku nie sa dostosowane poziomem do tych ktore robilem na koncu ( czyt. sa gorsze )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej