Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Moja przeróbka kabiny SU45.
kurak303E:
Podświetlenie nocne to trochę ściema. W żadnym z fiatów, które zjeździłem nie było takiej choinki na pulpicie. Tak naprawdę, to oświetlenie tych wskaźników jest zawsze bardzo marne.. Bo i tak na dobrą sprawę nie są niezbędne do jazdy. Za to w wielu maszynach można spotkać specjalnie dorobione lampki, specjalnie oświetlające wskaźniki temperatury i ciśnienia, oleju i wody. To jest ważne dla prowadzenia spalinowozu. Na prąd nikt nie patrz. W sumie na manometry też rzadko kiedy, a obroty przecież słychać. Na wielu maszynach obrotomierze nawet nie działają...
Sawi:
Skoro śmigasz na SU45 mam pytanie odnośnie koloru w kabinach. Których jest więcej, tych w szarym kolorze, czy w zielonym odcieniu?
WSK:
Z tą 'choinką' to było sobie moje widzimisie, które zademonstrowałem jako rotfl. Tyle na ten temat.
szogun:
@Sawi zazwyczaj to szary, zielony i niebieski.
PanMechanik:
Skoro była mowa o podświetleniu, to skorzystam z tematu. Pozwoliłem sobie lekko zmienić kolor podświetlenia w SU45. Efekt widoczny na screenie. I nasuwa się pytanko. Czy realnie w SU45 był taki kolor podświetlenia?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej