Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Warszawski Węzeł Kolejowy
bartosz02:
Może zaczniemy robić trasę S1 Otwock-Pruszków? Jest bardzo prosta tylko przejazdy i tory :) no pomijając trakcje, a tak nawiasem to epoka 9.24 mógłbyś odpisać na gg 173808 mam pytania co do modelowania itp.
Arni556:
Słuchaj. Jaki komputer uciągnie całą Warszawę? Nie lepiej już zrobić tak jak kolega zaczął Warszawa Wileńska-Tłuszcz? Jest w miarę prosta no i nie przebiega przez większe węzły.
Pozdrawiam.
matek123:
Tory można ułożyć według zdjęć z satelity. Czy ktoś może nawet na schemacie z kolejarza pozaznaczać gdzie jest jaki semafor tarcza manewrowa i jak są nazwane w Tłuszczu?
MaciejM:
--- Cytuj ---Może zaczniemy robić trasę S1 Otwock-Pruszków? Jest bardzo prosta tylko przejazdy i tory :)
--- Koniec cytatu ---
Fakt, pomijając tereny silnie zurbanizowane na odcinku Pruszków - średnica - Falenica to naprawdę same przejazdy i tory. A tak na serio, to skoro wiesz jak od nowa zacząć tworzenie nowej scenerii to (moim zdaniem) nie ma sensu abyś sam się na to porywał. Podejrzewam, że do stworzenia tego odcinka ciągnie Cię pewnego rodzaju lokalny patriotyzm, jednakże skoro posiadasz jakąś wiedzę na ten temat to bez przeszkód możesz pomóc w tworzeniu odcinka, nad którym prace zostały już rozpoczęte.
guest4368:
Dla tych, co tworzyliby odcinek do Tłuszcza - cabview W-wa Wschodnia - Tłuszcz - Małkinia - ... -Białystok
&feature=plcp
W 24 min. zjazd z linii D29-449 na D29-6 (Zielonka).
Rozstaw torów na linii: 4m, odległość słupów od osi toru ok. 2,5m. Jak można zauważyć, wysięgniki sieci na mają dość charakterystyczny kształt.
Spostrzegłem, że chyba wszystkie wiaty (budynki) na tej linii otrzymały jednakowe malowanie. Kiedy będę miał więcej czasu dokończę teksturę na mój model.
Rozkład jazdy:
http://www.przewozyregionalne.pl/img_in//SRJP/Zmienione%20tabele%20SRJP%202011%20-%202012/tabela%20610%20z%20dnia%2006.6.12%20zamk.pdf
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej