Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
ponad 120 km/h EN-57 :-)
midak:
ja siodemka jechalem 204km/h na luzie i pewnie by wiecej poszlo ale trasa sie skonczyla...a jak sie tachometr konczy to mozna na debugmode i wtedy widac dokladnie jaki speed jest
Jaco:
--- Cytat: "midak" ---ja siodemka jechalem 204km/h na luzie i pewnie by wiecej poszlo ale trasa sie skonczyla...a jak sie tachometr konczy to mozna na debugmode i wtedy widac dokladnie jaki speed jest
--- Koniec cytatu ---
Na EP08 i EP23 można i więcej (udało mi się odpowiednio ponad 230 i 210), ale zostańmy raczej przy rzeczywistości, a nie przy rekordach, bo przecież oddanie realizmu sprawia w MaSzynie przyjemność.
Winger:
--- Cytat: "Maciek-34120" ---A skoro juz temat dotyczy EN57 to chcialem sie dowiedziec czy w najnowszej wersji mozna sie spodziewac ze nastawnik kierunkowy bedzie w pelni dzialal? Czy bedzie rozdzial na 2 stopnie (1 z wylaczonym polaczeniem rownoleglym, a 2 z wlaczonym rownoleglym) ???
Pozdrowionka
--- Koniec cytatu ---
Nie.
Dopiero w Nebuli.
Chyba, ze ktos inny zrobi do obecnej wersji. Ale nie bedzie to ani McZapkie, ani Marcin_EU, ani ja.
rupak:
Gdzieś czytałem, że EN-57 potrzebuje minimum trzech wagonów. Dwóch rozróchowych i jeszcze jednego, ale nazwy nie pamiętam :(
Maciek-34120:
Raczej dwoch rozrządczych i silnikowego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej