Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Wywalanie terenu

(1/2) > >>

Przemekm:
Czy istnieje prosty, szybki i przyjemny sposób wywalenia ze scenerii ukształtowania terenu. Tzn. żeby zostały tylko tory budynki itp. a teren zniknął lub stał się płaski. Czy da się takie coś zrobić w notatniku??

hejnal:
Chyba nie będe zbyt miły ale czy poto ktoś się wiele tygodni męczył żeby to stworzyć żebyś ty to porostu wywalił w szybki i łatwy sposób?? A może zainwestuj w pożądniejszy sprzęt. Dlaczego MaSzyna ma się dostosować do ciebie?? Dostosuj się ty do niej i uszanuj prace twórców!!

Przemekm:

--- Cytat: "hejnal" ---Chyba nie będe zbyt miły ale czy poto ktoś się wiele tygodni męczył żeby to stworzyć żebyś ty to porostu wywalił w szybki i łatwy sposób?? A może zainwestuj w pożądniejszy sprzęt. Dlaczego MaSzyna ma się dostosować do ciebie?? Dostosuj się ty do niej i uszanuj prace twórców!!
--- Koniec cytatu ---

To znaczy, że jak ktoś chce wywalić trakcję to też nie szanuje pracy twórców. W takim razie na forum jest dużo porad "jak nie szanować pracy twórców i  wywalić trakcję".

hejnal:
Ja zawsze byłem przeciwny wywalaniu trakcji. EOT!!!!

Przemekm:

--- Cytat: "hejnal" ---Ja zawsze byłem przeciwny wywalaniu trakcji. EOT!!!!
--- Koniec cytatu ---

Ja również. Wywalenie terenu miało na celu przeprowadzenie eksperymentu (FPS), oczywiście jazda po torach wiszących w powietrzu to nie jazda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej