Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ZNTK Gniezno, sekcja @szogun - nowości do PC
ST44-003:
O haslerze mistrzu mam nadzieje nie zapomnisz. ;) Nie 125 a 160 km/h ma Czesio jako v/max :P
youBy:
Jeśli miałby być hamulec O-PR, to musiałby być to albo ESt4 z dostawioną obsługą hamulca pomocniczego, albo LSt z niewykorzystaną możliwością ustawienia hamulca na G (towarowy), co nie ma sensu, bo to jest kwestia dodania drugiej żyły do przewodu, który i tak kładziemy.
szogun:
--- Cytat: ST44-003 w 12 Listopada 2011, 10:09:19 ---O haslerze mistrzu mam nadzieje nie zapomnisz. ;) Nie 125 a 160 km/h ma Czesio jako v/max :P
--- Koniec cytatu ---
Ehhh...
--- Cytat: szogun w 03 Listopada 2011, 11:32:20 ---Big beta
--- Koniec cytatu ---
A na razie jest taki bo zmergowałem z byka i jakoś tak zawsze było coś pilniejszego niż ten hasler ;)
ET22_RULZ:
--- Cytat: youBy w 12 Listopada 2011, 10:13:36 ---Jeśli miałby być hamulec O-PR, to musiałby być to albo ESt4 z dostawioną obsługą hamulca pomocniczego, albo LSt z niewykorzystaną możliwością ustawienia hamulca na G (towarowy), co nie ma sensu, bo to jest kwestia dodania drugiej żyły do przewodu, który i tak kładziemy.
--- Koniec cytatu ---
Dla @youBy i zainteresowanych schemat przewodow powietrznych lokomotyw EU05.
youBy:
Podsumowując, EU05 były wyposażone w pełny komplet hamulca Oerlikon: zawór rozrządczy LSt, krany maszynisty FV4 i FD1. Oznaczenie na burcie powinno być O-GPR.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej