Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pludry-Sidra już do pobrania
Marcin Czapnik (Techniks):
Ściągnąłem traskę i o to moje spostrzeżenia:
-miejsca gdzie zaczyna się i kończy trasa wyglądają świetnie
-reszta trasy też jest fajna, ale:
-zaraz po ruszeniu ze stacji, po lewej stronie mamy, duży, "wybetonowany" teren, tak sobie to wygląda,
-linia przez pola wydaje mi się nieco nierealistyczna, aż się prosi żeby biegła po nasypie
-całą trasę można przejechać siódemką tyle ile fabryka dała czyli 125km/h, tzn. prawie całą - wysypałem się na ostatnim łuku przed końcem trasy. Możnaby tam dać ograniczenie albo nie robić ograniczeń i dać szlakową 80-100km/h,
-rażą te łuki o bardzo małych promieniach, o których pisał Grzegorz, ale wierzę, że zostanie to poprawione :)
Tyle narzekania. Ogólnie trasa robi bardzo pozytywne wrażenie. Jeśli uwzględnisz to co napisałem wyżej (oczywiście niczego nie wymagam, tylko sugeruję) i jeszcze wydłużysz trasę to będzie ona jedną z najlepszych.
bve2:
Co do trasy to chętnie udostępnię źródła temu , który będzie chciał coś dorobić , przerobić i poprawić .Mnie się o tyle sytuacja życiowa skomplikowała że na dalsze pisanie trasy nie mam czasu...Wyjeżdżam do UK. Ale w przyszłości,kto wie ...
bartekmk:
Traska bardzo fajna.
Oprócz błędów jakie dostrzegli poprzednicy, ja zauważyłem błąd w trakcji - dokładniej w ustawieniu "ramienia odciągowego" na zakrętach (chodzi mi o część wysięgnika, która ma bezpośrednią styczność z przewodem jezdnym)
pozdr.
bve2:
Jeszcze przed wyjazdem do UK zabrałem się za moją trasę,postaram się coś dołożyć,chociaż jedną stację.Tutaj parę screenów na dzień dobry:http://www.milc.com.pl/~konieczny/images/route/
Eryś:
No screeny zapowiadają ciekawą kontynuacje trasy. Życze powodzenia w dalszych pracach :-)))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej