Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pludry-Sidra już do pobrania

(1/8) > >>

bve2:
Wrzuciłem właśnie wersję beta mojej pierwszej trasy na serwer .Zapraszam do pobierania i przyjemnej (choć krótkiej)jazdy życzę.
Trasa zawiera pewne błędy ,jak np. brak wskaźników zatrzymania czoła pociągu, nieskończona trakcja na stacji Sidra. Na razie nie mam czasu aby to skończyć , bo mam ważniejsze sprawy na głowie :)
pozdrawiam
http://www.milc.pl/~konieczny/images/fict2.zip Tu jest ta traska

A dla tych ,którzy mają czas i chcieliby coś zmienić, dodać, poprawić,zawsze mogę udostępnić źródła.Oczywiście pod warunkiem ,że efektami ich pracy też się podzielą z innymi :)

EU07-457:
Gratuluję, bardz osympatycznie się jedzie

Jaco:
Fajnie się jechało. Idąc po "najmniejszej linii oporu" może warto admineu07 dorzucić parę metrów drutu i napisać proste eventy, aby ta "siódema" ze stacji końcowej zabrała w drugą stronę ten sam skład. Przy okazji byłoby parę manewrów. Ogólnie podoba mi się ten projekt mimo, że jest to krótka trasa. Gratuluję! Kto przejechał wie, że jest parę błędów, ale
--- Cytat: "admineu07" --- (...)"Wrzuciłem właśnie wersję beta mojej pierwszej trasy na serwer .Zapraszam do pobierania i przyjemnej (choć krótkiej)jazdy życzę. "(...)
--- Koniec cytatu ---
moim zdaniem, aby tak dalej!

Podobają mi się semafory kształtowe!

Maciek-34120:

--- Cytat: "Jaco" ---

Podobają mi się semafory kształtowe!
--- Koniec cytatu ---

Tak semaforki ksztaltowe sa fajne tylko szkoda ze tarcza ostrzegawcza nie jest trójstawna bo tak to sie nie spodziewalem sie Sr3 na semaforze kształtowym.

Traska jest fajna (przyjemnie sie jedzie) i licze ze bedzie rozwijana bo warto!

OczeQ:
nice one :)
przyjemnie się jedzie, nie jest monotonnie za szybą...
jako, że jest to pierwsza wersja i sam autor się przyznał do tego, że trasa nie jest skończona, to na błędy i ewentualną krytykę przyjdzie czas później... :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej