Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pludry-Sidra już do pobrania
hejnal:
I ja rozszerze ten wątek ;) Trasa super!!!! Widzę że MaSzyna powoli zbliża się graficznie do Trainz. Oby tak dalej!
Tomi:
Dołączam się do gratulacji i pochwał :)
Jedyny niemiły akcent to fakt, że w czasie jazdy sfajczył mi się zasilacz do kompa i był drobny blackout. Ale to chyba nie wina trasy? :P ;)
Jeszcze raz gratuluję.
EU05:
Traska bombowa!!! Pierwsze, co mi się podoba, to te pola. Drugie, to zakręty na trasie, bo np. w Quarku za szybą jest ciągle zielono, a tor prosty jak przy linijce. Poza tym, pola tworzą swojski klimacik. Super są równierz semafory kształtowe, które w MaSzynie widziałem jedynie z Ganza na trasach niezelektryfikowanych... Dołączam się do wypowiedzi Jaco, życzę sukcesów w budowaniu dalszych kilometrów!
bve2:
Drodzy moi ,dziękuję za ciepłe przyjęcie tej jakże prostej traski(a dla mnie trudnej do zrobienia). No cóż starałem się jak mogłem, na pewno coś jeszcze poprawię, dołożę druty na stacji Sidra i przesunę niektóre słupy trakcyjne bo za bardzo są odsunięte.Jak się nauczę eventów to napiszę jakąś misję ...
Pozdrawiam
Maciek-34120:
Moze zanim napiszesz misje (bo bez niej mozna jedzic) to popracujejesz jeszcze nad wydluzeniem trasy... Mysle ze wszyscy beda Ci za to wdzieczni bo jak na razie jest ekstra...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej