Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Materiały na pulpit
Sakorius:
--- Cytat: pioko17 w 26 Sierpnia 2011, 23:32:10 ---@Sakorius Pokaźna kolekcja, jestem pod wrażeniem. Tyle że Ty masz nieco łatwiej bo jednek pracujesz na kolei, a ze zwykłymi MK trochę gorzej. :P
--- Koniec cytatu ---
Akurat to że pracuję na kolei, musiałem ukrywać, coby nie pomyśleli, że wyciągam części do "prywaciarza" - wtedy nie pchnęli by mi tego lub dali wyższą cenę.
--- Cytat: 333Wojtas333 w 27 Sierpnia 2011, 00:46:14 ---@Sakorius, wiesz może kiedy będą cięte te stonki ze zdjęć?
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojęcia. Trzeba obserwować przetargi na stronie Cargo.
pioko17:
--- Cytat: Sakorius w 27 Sierpnia 2011, 00:52:40 ---Akurat to że pracuję na kolei, musiałem ukrywać, coby nie pomyśleli, że wyciągam części do "prywaciarza" - wtedy nie pchnęli by mi tego lub dali wyższą cenę.
--- Koniec cytatu ---
A no tak, zapomniałem. Czyli to w zasadzie dobra informacja, bo znaczy tyle, że jakoś każdy może to zdobyć. W takim razie trzeba się będzie jakoś załapać. ;)
MasterYoda:
--- Cytat: Sakorius w 27 Sierpnia 2011, 00:52:40 ---(...)wtedy nie pchnęli by mi tego lub dali wyższą cenę.
--- Koniec cytatu ---
Czyli musiałeś płacić za te elementy?
Sakorius:
--- Cytat: MasterYoda w 27 Sierpnia 2011, 01:43:14 ---Czyli musiałeś płacić za te elementy?
--- Koniec cytatu ---
Tak, płaciłem głównie złomem lub flaszkami. Tylko za nastawnik zapłaciłem pieniędzmi, bo mi się już złom skończył (zapłaciłem 150zł, bo nastawnik jest ciężki i ma dużo "koloru").
ET21-622:
--- Cytat: Sakorius w 27 Sierpnia 2011, 10:06:23 ---Tak, płaciłem głównie złomem lub flaszkami.(...)
--- Koniec cytatu ---
Ciekawa waluta : D Ale do rzeczy. Jak dobrze zrozumiałem. Miałeś np. 30kilo złomu, dawałeś im, a oni w zamian dawali ci 30 kilo części z loka?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej