Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Materiały na pulpit
MasterYoda:
Zaczynam wątek ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy orientuje się ktoś czy w okolicach Szczecina były złomowane lokomotywy. I też mam takie pytanie czy jest możliwość wyciągnięcia elementów kabiny tzn. nastawnika itp ze złomowanego loka?
pioko17:
Spóźniłeś się. Rok ten na SPC stała cała masa SP32 do pocięcia. Teraz już ich nie ma. Mój kolega chciał zawinąć sobie z jednej barierkę i ustwaić w domu przed makietą, ale jakoś w końcu się zagapił i nie zdążył. :D
333Wojtas333:
--- Cytat: pioko17 w 26 Sierpnia 2011, 00:32:18 ---Spóźniłeś się. Rok ten na SPC stała cała masa SP32 do pocięcia. Teraz już ich nie ma. Mój kolega chciał zawinąć sobie z jednej barierkę i ustwaić w domu przed makietą, ale jakoś w końcu się zagapił i nie zdążył. :D
--- Koniec cytatu ---
Nie SP32, tylko SP42. Teraz już są pocięte, lecz w ich miejsce wstawiono stare SM42, które czekają na złomowanie. Co do części z tych lokomotyw - to marne są szanse na ich zdobycie. Prawdopodobnie kabiny są puste, w każdym razie w dwóch z nich nie ma silników. Jutro być może zrobię kilka ich zdjęć.
MasterYoda:
@pioko17 piszesz zawinąć czyli tak normalnie iść i zapytać czy można wziąć jakieś elementy kabiny to nie ma szans?
pioko17:
--- Cytat: 333Wojtas333 w 26 Sierpnia 2011, 00:47:44 ---Nie SP32, tylko SP42.
--- Koniec cytatu ---
Sorry, literówka.
--- Cytat: MasterYoda w 26 Sierpnia 2011, 00:52:42 ---@pioko17 piszesz zawinąć czyli tak normalnie iść i zapytać czy można wziąć jakieś elementy kabiny to nie ma szans?
--- Koniec cytatu ---
Mój ojciec ma tam znajomego, który mógłby to załatwić, ale właśnie jak to z moim ojcem bywa się ociągał, aż w końcu barierek dla kolegi nie było. ;) BTW. Od czasu do czasu sa do Szczecina sprowadzane SU45 z Krzyża, czy Szczecinka w celu pociącia. Może takie coś Cię zadowoli.
Scaliłem.
REWIZOR
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej