Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Moze jakiś nowy scenariusz do lini L053?
Pawel T.:
Masz rację Jedź sobie kolejny raz Ekspresem na Darwinowie. Chciałem tylko zaznaczyć że nie ma sensu robić kolejnego scenariusza pośpiesznego czy osobowego. Brakuje różnorodności. Zrobić scenariusz o czasie trwania około 1h np na L053 z Sandomierza do Rudawy. Przejedź się raz siódemką z masą 1000 ton bez masy hamującej:)
Patrykos:
To są składy bez masy hamującej czy z wyłączonym hamulcem?
AtapiCl:
--- Cytat: Pawel T. w 03 Września 2011, 14:00:26 ---Masz rację Jedź sobie kolejny raz Ekspresem na Darwinowie. Chciałem tylko zaznaczyć że nie ma sensu robić kolejnego scenariusza pośpiesznego czy osobowego. Brakuje różnorodności. Zrobić scenariusz o czasie trwania około 1h np na L053 z Sandomierza do Rudawy. Przejedź się raz siódemką z masą 1000 ton bez masy hamującej:)
--- Koniec cytatu ---
To się nazywa rutyna. W realu też nie jest tak kolorowo i po pewnym czasie by Ci się znudziło. Po prostu.
Pawel T.:
Tego to już ci nie powiem ale stan techniczny niektórych wagonów (jeżdżą nawet wagony w znacznym stopniu spalone) sugeruje że hamulce nie są wyłączone tylko ich po prostu brak. Myślę że gdyby hamulce były tylko wyłączone to IC by się nie bawiło tylko dało by ze dwa, trzy wagony czynne. Wtedy za masę hamującą robiły by wagony czynne oraz stonka na końcu składu. Skład który jechał ostatnio z Wrocka miał kilka wagonów czynnych i stonkę na końcu składu z pracującym silnikiem więc zapewne masa hamująca była. Aczkolwiek poprzedni skład to goła siódemka z 14-toma wrakami.
Przykładowy skład:
http://kolejowesiedlce.allalla.com/albums/userpics/10002/EU07-421~0.jpg
--- Cytat: ZiomalCl w 03 Września 2011, 14:09:50 ---To się nazywa rutyna. W realu też nie jest tak kolorowo i po pewnym czasie by Ci się znudziło. Po prostu.
--- Koniec cytatu ---
Masz rację. Niech rutyna niszczy popularność Maszyny
AtapiCl:
--- Cytat: Pawel T. w 03 Września 2011, 14:15:03 ---Masz rację. Niech rutyna niszczy popularność Maszyny
--- Koniec cytatu ---
Tego nie zmienisz. EOT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej