Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Moze jakiś nowy scenariusz do lini L053?

(1/5) > >>

mmmarianek:
W tej lini mamy już scenariusz na pośpiecha towarowy niedawno wyszedł osobowy więc może teraz ktoś kto umie to robić ,czyli pisać scenariusze napisał by scenariusz manewrowy.
Np.wyciągnąć jakiś zdefektowany skład ze szlaku,"posprzątać"jakieś wagony stojące na torze wyciągowym itp.

Może dać coś podobnego jak w scenariuszu osobowy że sa zdarzenia losowe i po zrobieniu manewrów jazda luzem na drugą stacje tam coś podobnego i powrót zjazd do szopy i koniec. :)

Może znajdzie się jakiś fachowiec który napisze taki scenariusz ,ponieważ w MaSzynie mamy tylko 2 scenariusze manewrowe ,a na tej scenerii według mnie wyszło by naprawdę dobrze.

Z góry dziękuje mmmarianek!!! :)

Proszę poprawić ten słowotok, następnie poinformować mnie o tym fakcie na PW.

REWIZOR

Mutopompka:
Odpal sobie brutto-pospiech. 6h zabawy.

A co do manewrówki: wg mnie byłaby to nuda i profanacja L053. Nie każdy lubi "manewrówki" a poza tym szkoda czasu na pisanie eventów. To tylko moje zdanie, więc jeśli ktoś podejmie się budowy eventów na misję manewrową: ode mnie ma S2. :)

mmmarianek:
Wiem ale sa tez osoby które lubią manewrówki np ja gdybym umiał pisac to bym sobie napisał i to wydał ale nie umiem to nie wydam jednak chciał bym żeby ktoś pojął się tej robocie :)

AtapiCl:

--- Cytat: mmmarianek w 21 Sierpnia 2011, 20:22:31 ---gdybym umiał pisac to bym sobie napisał i to wydał ale nie umiem to nie wydam jednak chciał bym żeby ktoś pojął się tej robocie :)

--- Koniec cytatu ---

A może to Ty podejmiesz się nauki pisania eventów? Zachęcam.

mmmarianek:
Nie mam nauczyciela. A nikt z moich znajomych nie i nteresuje sie koleją i niegra w maszyne i eventów tez nie pisze a MK w mojej okolicy niewystępują

Miałeś poprawić pierwszą wiadomość. Tę proszę poprawić również i poinformować o tym przez PW. W przeciwnym wypadku poprowadzimy za rączkę.
Quark-t

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej