Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Stenogramy rozmów z radiotelefonu.

<< < (9/18) > >>

Benek:

--- Cytat: REWIZOR w 22 Sierpnia 2011, 19:10:12 ---Czasochłonne, lepiej niech się scenarzyści zajmują tym czym zajmują, bez tego maja pełno roboty. Zamiast im dokładać zadania, lepiej się zgłosić do pomocy w tym temacie na przykład.

--- Koniec cytatu ---
Tak. Nie ma scenarzystów w ogóle, a wymagać od nich takich rzeczy to już nie wypada. Jest masa innych problemów do rozwiązania, a chętnych nie ma.

MasterYoda:
Postaram sie skończyć to jak najszybciej bede mógł. Później zajme sie czymś innym i w międzyczasie bede kontynuować to co robię teraz. A ktos jak ma nagrania które nie sa w folderze maszyny to niech zrobi stenogramy i razem z plikem doda jako załącznik. Przepraszam za pisownię. Pisze z telefonu.

matek123:
Witam. Czy tylko u mnie nic się nie wyświetla, w tym dokumencie Google, czy po prostu ktoś wszystko skasował? Wczoraj jak kończyłem pisać stenogramy o 16, to było około 4-5 stron stenogramów.

MasterYoda:
@matek123 które pliki masz już zrobione?

szogun:

--- Cytat: matek123 w 23 Sierpnia 2011, 07:37:20 ---Czy tylko u mnie nic się nie wyświetla, w tym dokumencie Google, czy po prostu ktoś wszystko skasował?

--- Koniec cytatu ---
Pewnie potwierdził się czarny scenariusz i jakiś troll się zabawił, u mnie również nic nie ma a wczoraj było elegancko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej