Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Semafory
Krzystek60:
Są takie używane bodajże w Gdyni (chyba gdzieś koło GPF) i w Zajączkowie Tczewskim
JONIN_EZT:
--- Cytat: Krzystek60 w 18 Sierpnia 2011, 17:13:43 ---Są takie używane bodajże w Gdyni (chyba gdzieś koło GPF) i w Zajączkowie Tczewskim
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się, na GPF za przejazdem na ulicy Puckiej i zaraz przed górką rozrządową na GPE. Nie jestem pewien czy jeszcze w Działdowie takie istnieją. Na Tarnowskich Górach na wszystkich 4 górkach jeszcze są.
przem710:
--- Cytat: Krzystek60 w 18 Sierpnia 2011, 17:13:43 ---Są takie używane bodajże w Gdyni (chyba gdzieś koło GPF) i w Zajączkowie Tczewskim
--- Koniec cytatu ---
Tak w Zajączkowie są 4 takie tarcze dwie na każdą górkę, lecz długo nie wiedziałem aby ich używali. Nie są w najgorszym stanie te przy ZTB są sprawne, przy ZTC nie wiem.
MuNiO:
Zaspa Towarowa 2 lub 3 sztuki jeszcze w użyciu
Mannerheim:
Jak już jesteśmy przy tarczach rozrządowych - czy ktoś wie o istniejących gdzieś takich tarczach ale mechanicznych? Poza tą znaną z Gliwic (o ile jeszcze istnieje...). Działającej pewnie nie ma już żadnej, ale może zachowały się jeszcze gdzieś pojedyncze, w miarę kompletne egzemplarze?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej