Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwany WOS itp dla D29-17

<< < (2/2)

szczawik:
Dziękuję, jakbyś mógł WOS dla odcinka Łódź Widzew-Koluszki sfotografować to będzie już w zasadzie wszystko.
Potrzebne mi jeszcze schematy stacji, przystanków oraz innych posterunków (możliwe że będę je mógł sobie sam załatwić- jak będę miał, poinformuję). Jak masz WTRL, to z tego skany:
-,,Wykaz posterunków zapowiadawczych, na których dla wyjazdu pociągu, oprócz podania sygnału zezwalającego na semaforze wyjazdowym obowiązuje podanie sygnału "Nakaz jazdy" lub zezwolenie za pomocą urządzeń łączności względnie ustnie" (tablica 4?)
-,,Wykaz pochyleń (spadków) miarodajnych w promilach do obliczania ciężaru hamującego na odcinkach linii" (tablica 9?)
-,,Wykaz czasów jazdy lokomotyw przesyłanych luzem" (tablica 18?).
Są to jednak dane bez których rzecz jasna się obędę.
Jeszce dzisiaj napiszę czy będę miał te schematy stacji.
Teoretycznie wszystko co potrzebne już mam:)

mechatronik:

--- Cytat: szczawik w 26 Lipca 2011, 16:54:46 ---Dziękuję, jakbyś mógł WOS dla odcinka Łódź Widzew-Koluszki sfotografować to będzie już w zasadzie wszystko.

--- Koniec cytatu ---
Od Widzewa do Koluszek brak jest ograniczeń stałych. Mowa jest oczywiście o linii nr 17, bo na linii nr 25 idącej (w części) równolegle do L017, tych ograniczeń już kilka będzie. To co podesłałem to wszystkie ostrzeżenia dla L017.

szczawik:
No tak, schematów z tego odcinka na razie nie udało się załatwić- trudno. @mechatronik, masz te rzeczy z WTRL?
PS Ponadto poszukuję modelarza który mnie poinstruuje jak zrobić zdjęcie na teksturę peronu z ,,ziemi'', oraz będzie wykonywał modele z dostarczonych przeze mnie tekstur.

mechatronik:
Mam, aczkolwiek tak jak to zaznaczyłem wcześniej jest to WTRL z 2005r, także dane w nim zawarte mogą się w niektórych momentach nie zgadzać bo linia przechodziła modernizację. Także WTRL, który ja posiadam raczej się nie przyda chyba, że robisz linię z okresu przed modernizacją - w co wątpię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej