Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwany WOS itp dla D29-17

(1/2) > >>

szczawik:
Poszukuję:
-1 dodatek do WRJP dla ZLK Łódź.
-Schematy stacji, posterunków odgałęźnych z linii kolejowej D29-17 (Ale nie z ,,semafor.prv.pl", tylko trochę bardziej szczegółowe, ze skalą itp.).

JONIN_EZT:
Z takimi schematami ze skalą itp, to może być ogólnie problem, bo takich materiałów PLK nie udostępnia publicznie.

szczawik:
Niestety, doskonale o tym wiem. W ,,Świecie Kolei" w cyklach o stacjach polskich była na przykład przedstawiana stacja Łódź Żabieniec wraz z całkiem dokładnym planem (mam nawet ten artykuł), był też Łódź Andrzejów i Łódź Fabryczna, nie posiadam jednak tych artykułów. Tutaj spis tych numerów, jak ktoś ma, niech zeskanuje, będę bardzo wdzięczny.
1996/02

--- Cytuj ---Stacje polskie: Łódź Fabryczna
Autor: Ryszard Bonisławski

2004/11
ALBUM STACJI – Łódź Andrzejów
Autor: Michał Jerczyński

2006/04
POLSKIE STACJE – ŁÓDŹ ŻABIENIEC
Autor: Krzysztof Mikołajczyk

2007/06
WCZORAJ I DZIŚ – Łódź Fabryczna
Autor: Michał Jerczyński, konsultacja Ryszard Bonisławski
--- Koniec cytatu ---

szczawik:
Jeśli ktoś ma jedynie szczątkowe informacje na temat długości wstawek prostych na dworcu Fabrycznym (i innych dworcach), zastosowanych rozjazdach, promienie krzywych itp niech podzieli się ze mną tą wiedzą. Tak ,,na oko'' to zaraz za peronami wstawek prostych nie ma, a rozjazdy o promieniu 300, a może 190 (rozjazd nr 1 i nr 2 tak mi coś podchodzą pod 190, ale może wszystkie są identyczne...?). Na screenach pierwsze rozjazdy za torami peronowymi, zastosowałem wyłącznie rozjazdy o promieniu 300. Może powinno być 190? Tymczasowo nie pojadę na Fabryczny zresztą i moja wizyta ,,w terenie" raczej by nie pomogła.

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,17793.msg215179.html#msg215179
Quark-t

mechatronik:

--- Cytat: szczawik w 23 Lipca 2011, 23:05:50 ---Poszukiwany WOS itp dla D29-17

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: szczawik w 23 Lipca 2011, 23:05:50 ---Poszukuję:
-1 dodatek do WRJP dla ZLK Łódź.

--- Koniec cytatu ---
To co jest potrzebne? WOS Czy WTRL? Dodatek nr 1 do WRJP to "Warunki techniczno ruchowe linii". Jeśli jednak chodzi o WOS to nie ma problemu. Mogę podesłać dziś/jutro w wolnej chwili<załącznik>, natomiast WTRL bodajże z 2005r. mam ale w domu. Najwcześniej za 2 tygodnie bym podesłał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej