Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Poprawność układu torowego/sygnalizacji.
Ryszard-san:
Raczej nie w ten sposób, prędzej sieć będzie zawieszona systemem tramwajowym, co jakiś czas rozciągnięte linki nośne w poprzek hali z izolatorami między torami a do linek podwieszona na izolatorach sieć.
muri:
Jakość zdjęć nie powala, ale cośtam widać: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,18148.msg215268.html#msg215268
Rudzik:
No ja mam to troszkę inaczej rozwiązane, bo mam jeden tylko jezdny przewód pociągnięty i na sztywno do poprzecznych lin podwieszony. A powiedzcie mi, jest jakby co w symku trakcja tylko z przewodem jezdnym?
Zauważyłem na tych zdjęciach jeszcze jedną ważną rzecz. Zabezpieczenie przed dotknięciem trakcji do konstrukcji hali, nad "wjazdem".
AtapiCl:
--- Cytat: Kacu w 22 Lipca 2011, 23:32:43 ---A powiedzcie mi, jest jakby co w symku trakcja tylko z przewodem jezdnym?
--- Koniec cytatu ---
Stary screen przedstawiający LPN - drut zrobiony za pomocą zwykłych skryptów od sieci trakcyjnej. Trzeba ilość przewodów w ustawieniach zmniejszyć :)
Rudzik:
I po robocie. Nie mogę nakładać tekstur. Nie aktywny przycisk nakładania materiału na model (Assign Material To Selection). Nawet jak zamknę 3Ds'a i w nowym zrobię zwykłego boxa, to tak czy tak nie mogę nałożyć bitmapy. I to nie tej samej, tylko różnych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej