Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Film/tutorial instruktarzowy "Uruchomienie EU07" (Było: Wasze filmy z symkiem w roli głównej)

<< < (10/11) > >>

youBy:

--- Cytat: REWIZOR w 26 Czerwca 2011, 12:22:06 ---Na nowej stronie będzie również nowe logo, podobnie jak na forum. Prawidłowa nazwa to: MaSzyna Symulator Pojazdów Szynowych.

--- Koniec cytatu ---
Nie podoba mi się to. W 2004 roku obiecano informację, nie spodziewałem się jednak, że będzie to przypadkiem przy okazji jakiegoś wątku.

szogun:

--- Cytat: Paczkuś w 26 Czerwca 2011, 12:45:40 ---Żegnaj EU07-424!

--- Koniec cytatu ---
No to niech ktoś kto ma możliwość sfoci ją na tex. Będzie to wymagało trochę pracy, ale przy użyciu stempla i plasterka będzie można ją przywrócić do dobrego stanu.

REWIZOR:

--- Cytat: youBy w 26 Czerwca 2011, 12:45:50 ---W 2004 roku obiecano informację, nie spodziewałem się jednak, że będzie to przypadkiem przy okazji jakiegoś wątku.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem kto obiecał, nie chcę wiedzieć. Nazwa funkcjonuje od jakiegoś czasu, Ty akurat miałeś gdzie o tym przeczytać więc nie pisz, ze przypadkiem. Nie każdemu musi się podobać, każdy ma prawo do swoich upodobań.

--- Cytat: szogun w 26 Czerwca 2011, 12:52:54 ---No to niech ktoś kto ma możliwość sfoci ją na tex.

--- Koniec cytatu ---
Nie będzie to łatwe, ostatnio wyglądała tragicznie. Nie została przypadkiem już skasowana?

Patrykos:
Mam szpiega na Grabówku, postaram się dowiedzieć co z nią.

youBy:

--- Cytat: REWIZOR w 26 Czerwca 2011, 13:07:30 ---Nie wiem kto obiecał, nie chcę wiedzieć. Nazwa funkcjonuje od jakiegoś czasu, Ty akurat miałeś gdzie o tym przeczytać więc nie pisz, ze przypadkiem. Nie każdemu musi się podobać, każdy ma prawo do swoich upodobań.

--- Koniec cytatu ---
Administrator ShaXbee. Może miałem, może nie miałem — ja sobie nie przypominam i nie mogę tego sprawdzić. A co z resztą społeczności? Nie znalazłem na forum wątku informującego o pozbyciu się EU07-424 z nazwy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej