Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Film/tutorial instruktarzowy "Uruchomienie EU07" (Było: Wasze filmy z symkiem w roli głównej)

<< < (7/11) > >>

KormaK:

--- Cytat: adzik w 24 Czerwca 2011, 20:17:35 ---Co do spalinowozów, to nie jestem zbyt doświadczony w pracy spalinowozów,

--- Koniec cytatu ---
W MaSzynie proces uruchamiania spalinowozu i elektrowozu jest niestety taki sam, więc nie ma sensu robić o nim osobnego filmu. Można w jednym scalić elektryki i diesle. Ciekawym rozwiązaniem (jak dla mnie) byłoby założenie w pełni oficjalnego kanału symulatora na YT (oczywiście przez wyznaczone do tego osoby i w pełni uprawnione przez Administrację) i zgromadzenie tam takich filmów. :)

P.S. @adzik, masz powtórzenie słowa w jednym zdaniu ;)

Sakorius:

--- Cytat: KormaK w 24 Czerwca 2011, 21:00:26 ---(...)W MaSzynie proces uruchamiania spalinowozu i elektrowozu jest niestety taki sam, więc nie ma sensu robić o nim osobnego filmu.(...)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, w tym miejscu mam pytanie do @youBy'a - kiedyś robiłeś prawidłowe uruchamianie diesli w którymś z SPKS - czy jest to dodane do exe z oficjalnej paczki? Ogólnie różnica polega na tym, że pod klawisze pantografów (Shift+O i Shift+P) podpięte były pompki olejowa i paliwowa, a zapłon był uzależniony od ciśnienia oleju. Fajnie by było to przywrócić jeśli tego nie ma :)

youBy:
ZTCW nie. A modele mają odpowiednio poustawiane wskazówki od manometrów/termometrów? :> No i był taki problem, że stałe czasowe były robione bardzo na oko – woda się grzała błyskawicznie.

mkbrzeg:
Jak ruszyć EU07 - Film instruktażowy wersja.3 beta

* Poprawione kilka rzeczy: nazwy przyrządów.
* Lepsza jakość filmu + dobre czyste dźwięki.
* Napisy wstawione za pomocą youtube.
Nie jest to oficjalna wersja --- na bieżąco postaram się zrobić taką, aby była jeszcze lepsza od poprzedniej.

Prosiłem przez PW o poprawę interpukcji. Nic się nie zmieniło, więc sam poprawiam.
Kamils

WSK:
Rzuciło mi się w oczy. "Zapali się ta dioda", raczej powinno być zapali się ta lampka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej