Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Linia 61 - nowa misja
Sawi:
--- Cytat: wysek44 w 14 Stycznia 2012, 14:11:50 ---Spróbuję. Sądzę, iż to będzie idealny sprawdzian cierpliwości. Akurat na tej nigdy nie jechałem wg. ograniczeń (z wyjątkiem wspomnianych już W27).
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj naprawdę warto, ba mało tego trzeba :). I AI Tobie nigdy nie głupiało? Szok normalnie.
wysek44:
--- Cytat: Sawi w 14 Stycznia 2012, 14:14:52 ---
--- Cytat: wysek44 w 14 Stycznia 2012, 14:11:50 ---Spróbuję. Sądzę, iż to będzie idealny sprawdzian cierpliwości. Akurat na tej nigdy nie jechałem wg. ograniczeń (z wyjątkiem wspomnianych już W27).
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj naprawdę warto, ba mało tego trzeba :). I AI Tobie nigdy nie głupiało? Szok normalnie.
--- Koniec cytatu ---
A w którym miejscu miało głupieć? Zawsze jednak AI ma problem z ET40/ET21 z tego co zauważyłem. Obie umieściłem w scenariuszu i żadna z nich nie ruszyła. Jak ET21 nie wykorzysta drugiej szansy, to wygra wycieczkę na bocznicę.
Filmik:
Sawi:
Pamiętaj o jednym, sztuczna inteligencja jeździ dużo lepiej dzięki wytrwałości @Ra i test misji @Siecioola o których trzeba wspomnieć oraz pracy testerów. Jednak AI się musi jeszcze sporo nauczyć :).
wysek44:
To ja się wymeldowuję, wracam do eliminacji błędów w scenariuszu.
Sawi:
@wysek44 tak obejrzałem filmik i mam jedna uwagę w sumie. Pamiętaj nie manewruje się z prędkością 40km/h.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej