Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Luźna dyskusja wydzielona z: "Całkowo - CTL"

<< < (3/7) > >>

Cesky Kretek:
Jak już ktoś powiedział, niekoniecznie trzeba robić 100% rzeczywistą trasę, a wystarczy dobrze dopieszczona sceneria, która będzie zbliżona do rzeczywistości. A jeśli chodzi o osoby: wystarczy dobrze podzielić prace: kilka osób robi same stacje, kilka osób odcinki szlaku. Wtedy każdy może idealnie dopracować swoją część scenerii, a po sklejeniu całości efekt może być bardzo dobry.

Sawi:

--- Cytat: Rozi w 21 Maja 2011, 16:00:13 ---No to zamiast gadać, czy byliby chętni, to ty Sawi, Benek, WSK, mutopomka działajcie już coś. Nie wiem, może poproście administracje o nowy dział i zamiast się przejmować innymi, sami zacznijcie działać. Kolejni chętni na pewno się znajdą.

--- Koniec cytatu ---
Pozwolę się odnieść do wypowiedzi @Rozi'ego jako, że zostałem wywołany do tablicy i napiszę, że nie skończyło się tylko na gadce :) Chętni się pojawili, tak więc wszystko powoli zmierza do przodu.

mmaciek3905:
Ostatnio sie bawie edytorem, planowałem rozwinąć projekt budowy jednej trasy ale samemu sobie nie poradze jednak. Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją pomocą to może się do czegoś przydam. Jak ktoś z zarządzajcych projektem chce uzyskać szczegóły to proszę o PW :)

matek123:
Czy w edytorze można łączyć kawałki torowisk z osobnych plików? Jeżeli tak, to chętni mogli by robić pojedyncze realne stacje, a wyznaczony zespół składał by to "w całość". Wtedy mogła by wyjść dość ciekawa sceneria.

JONIN_EZT:
Jeżeli chodzi o pliki max to jak najbardziej się da. Starczy opcja "Merge" i wybierasz plik max. Później tylko zostaje połączenie flexami itd

Napisałem tak:
Starczy może być uwiąd (pochodzi od słowa starość), czego nikomu nie życzę.
Krzysiek626
Zwrócono mi uwagę że obie formy są poprawne, wycofuję notkę jako błędną. Zainteresowanych przepraszam. http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=7847

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej