Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Projekt SKM Trójmiasto - sceneria do symulatora
Ra:
Tak, tylko umyj szybę i nie przepal nieba.
mmaciek3905:
--- Cytat: Ra w 25 Maja 2011, 22:44:32 ---Tak, tylko umyj szybę i nie przepal nieba.
--- Koniec cytatu ---
:D
--- Cytat: adzik w 25 Maja 2011, 22:36:33 ---Choć w tej chwili nie mogę zaproponować nic poza zdjęciami poglądowymi, jednak jeżeli ktoś jest chętny to możemy wspólnie wyskoczyć na jakiś "obchód" i porobić zdjęcia na tekstury. Mieszkam przy Cisowej SKM.
--- Koniec cytatu ---
Od połowy czerwca będziemy zbierać materiały pełną parą. W chwili obecnej umawiam się na przejazd w obie strony z rzecznikiem prasowym SKM. Przydzadzą się z pewnością materiały z elektrowozowni SKM – postaram się również zagadać z rzecznikiem aby mnie tam wpuścił. Myślę, że to jest możliwe, tymbardziej że biorę ten projekt pod swoją redakcje.
Jeżeli chodzi o wszystkie materiały od osób z trójmiasta to chcę się z każdym umówić gdzieś na szlaku i odebrać te materiały na płytce. Potem zostaną skopiowane i wysłane do innych osób, które będą trasę tworzyć.
surgeon:
Nie ma sensu wyważać otwartych drzwi. Nagranie szlaku w trójmieście (do Gdyni) już gotowe.
JONIN_EZT:
Jutro zaczynam zbierać zdjęcia. Jeżeli mi pogoda dopisze to EW58 będzie też sfotografowany (póki na modernizację nie pojechał), stoi od około 9 do 12 na bocznicy SKM w Gdyni Głównej. Jeżeli są jacyś chętni w godzinach porannych (do czego? – przyp. Quark-t) to zapraszam na PW.
Quark-t
Patrykos:
--- Cytat: JONIN_EZT w 26 Maja 2011, 12:02:06 ---Jeżeli mi pogoda dopisze to EW58 będzie też sfocony
--- Koniec cytatu ---
Pisałem o tym już w styczniu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej