Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Projekt SKM Trójmiasto - sceneria do symulatora

<< < (2/17) > >>

mmaciek3905:

--- Cytat: JONIN_EZT w 24 Maja 2011, 14:23:58 ---Z częścią poza Chylonią i dalej będzie już problem, bo więcej materiałów nie mam. Spróbuje popytać znajomych czy jakichś znajomości w SKMce nie mają, żeby dokumentacje podesłać.
Podpis nie zniknie, w razie czego mam jeszcze powypalane te pliki na DVD.

--- Koniec cytatu ---
Jak pisałem, staram sie wyciągnąć od SKM i PLK pełne plany od Gdańska Głównego do Wejherowa. Mam nadzieję, że się uda. Jak nie to materiały wideo i to co w chwili obecnej mamy będzie musiało wystarczyć.

Krzystek60:
Polecam filmiki na YT Sz. P. sapercisowa a większość tytułów to "okiem maszynisty" np. okiem maszynisty 54

TheArejon:
Link do mojego nagrania , odcinek Gdynia Cisowa-Gdynia Chylonia-Gdynia Leszczynki-Gdynia Grabówek i Gdańsk Stocznia-Gdańsk Główny,nagrane z torowiska SKM. Mam nadzieję, że się przyda. Na moją pomoc też możesz liczyć, wszystko da się zrobić.

adzik:
Choć w tej chwili nie mogę zaproponować nic poza zdjęciami poglądowymi, jednak jeżeli ktoś jest chętny to możemy wspólnie wyskoczyć na jakiś "obchód" i porobić zdjęcia na tekstury. Mieszkam przy Cisowej SKM.

MaciejM:
Będę jechał 1. czerwca z Warszawy do Gdyni. Jeżeli będzie taka możliwość, to czy nagrać widok z tyłu składu? Nada się?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej