Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Drzewa i rowy w symku. Konkluzje i propozycje [screeny]

<< < (6/10) > >>

WSK:
Bohun, zacnie wyszło. Robiłeś jakieś tekstury drzew? Wyglądają cudownie. Jako, że mam sadzić drzewka do L546, może byśmy się jakoś dogadali?

jochand:
Ja mam jedna co do ostatniego rowu, zbyt waski i gleboki. Natomiast te powyzej sama radosc.

matek123:
Witam. Wydaje mi się, że na 5 screenie sosenki po lewej stronie toru powinny być jeszcze 20-30cm odsunięte od toru.

kurak303E:
No z tymi rowami melioracyjnymi to trochę przegięcie. Po pierwsze tam gdzie jest "rasowy" szlak, tory są zazwyczaj na nasypie, jeśli w przekopie, czy nawet czasem na płaskim, te rowy są dużo szersze. Są takie linie gdzie w ogóle czegoś takiego nie ma - np. Białystok-Czeremcha. Pole płaskie na stół, a tor bez żadnych wykopków po prostu "plaśnięty" na ziemię i obrośnięty krzakami z dwóch stron.

http://www.kolej.one.pl/index.php?dzial=linie&id=317&okno=galeria&&od=0&do=52&zakres=-1&photoid=39070

Ryszard-san:
Witam, drzewka i rowy są super, tylko chciałem przypomnieć o jednej rzeczy, tam gdzie torowiska biegną przez lasy (zwłaszcza gęste i duże), są wykonywane przekopy przeciwpożarowe. Wygląda to jakby ktoś położył gigantyczną drabinę i tam gdzie były szczeble wykonał przekop (dosłownie jest to obrócona do góry nogami ziemia). Przekop taki biegnie wzdłuż torowiska w odległości kilku metrów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej