Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Drzewa i rowy w symku. Konkluzje i propozycje [screeny]

(1/10) > >>

bohunIC:
Witam!

Upierdliwiec zemnie jak malo kto :) Prosze WAS o rzetelne opinie na temat drzew i wszystkiego z nimi zwiazanego. Bede w tym watku prezentowal screeny i chce uslyszec opinie czy wyglada to relanie czy nie. Interesuje mnie:

-kolorystyka,
-wysokosc, szerokosc (proporcje czy sa dobre),
-czy gestosc jest za duza czy za mala,
-czy zblizamy sie do odwzorowania realizmu.

Prosze o odpowiedzi wg tego co wypunktowalem! Im wiecej opinii i wypowiedzi tym lepiej.

PROSZE SIE POWSTRZYMAC O *** I DYWAGACJI NA TEMAT KTO CO WOLI.

szogun:
Na pewno estetyczniej będzie po dodaniu #. Poza tym wygląda to przyzwoicie, tylko przydałoby się niektóre drzewa obniżyć.

Mihau:

--- Cytat: bohunIC w 09 Maja 2011, 18:37:02 ---Upierdliwiec zemnie jak malo kto :)

--- Koniec cytatu ---
Faktycznie a teraz do rzeczy xd
-Kolorystyka, dobra patrząc na drugi screen poczułem się jak na prawdziwym szlaku.
-Proporcje myślę że są w porządku wreszcie mamy większe drzewa od semaforów:)
-Co do gęstości jeśli nie zabierze zbyt dużo FPS można dodać więcej drzew chcociaż podczas jazdy raczej luk widać nie będzie.
Realizm patrz punkt pierwszy.

:D

Cesky Kretek:

--- Cytat: bohunIC w 09 Maja 2011, 18:37:02 ---Upierdliwiec zemnie jak malo kto :)
--- Koniec cytatu ---
Ze mnie troszkę też  (:)),  ale do rzeczy – wygląda bardzo dobrze, jednak czy mógłbym prosić o screeny z podłożoną trawą? Chodzi o to, aby ocenić końcowy efekt i trochę inaczej będą się prezentować drzewa wstawiona 'na gotowo', od tych z czarnym podłożem.

Póki co wygląda dobrze, czekam na kolejne obrazki. Fajnie, że ktoś się wziął za dopieszczanie szczegółów. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

P.S.: Widzę, że nie tylko ja wziąłem do siebie ten cytat. :) (@up)

Wokulski:
Mi osobiście bardzo się podoba, lepsze to niż jedna, dłuuuga tekstura ''lasu''. Wysokość, gęstość, estetyka – pięknie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej