Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Moja wersja kabiny EN57
maacius:
Jest jedno "ale". Prawie żaden kibel już nie ma siedzeń "dla kierownika" w kabinie. A fotele też montują już porządne, a nie takie krzesełka.
sebalorek:
Ja modelu nie robiłem, tylko nałożyłem inną teksturę. Również według mnie fotel maszynisty jest za mały. Może ktoś, kto potrafi, by się za to zabrał? :)
KormaK:
W kabinie EN57 z hamulcem typu Knorr jest lepszy fotel. Możesz się o niego pokusić, tylko jest złożony z kilku elementów w .t3d, lecz są one jeden pod drugim, więc nie powinieneś się trudzić. ;)
matek123:
--- Cytat: maacius w 17 Kwietnia 2011, 15:23:15 ---Jest jedno "ale". Prawie żaden kibel już nie ma siedzeń "dla kierownika" w kabinie. A fotele też montują już porządne, a nie takie krzesełka.
--- Koniec cytatu ---
W większości EN57 KM z szopy w Tłuszczu są jeszcze siedzenia dla kierownika w kabinie. Nie wiem jak jest w tych z unijnymi oznaczeniami.
TheArejon:
--- Cytat: maacius w 17 Kwietnia 2011, 15:23:15 ---Jest jedno "ale". Prawie żaden kibel już nie ma siedzeń "dla kierownika" w kabinie. A fotele też montują już porządne, a nie takie krzesełka.
--- Koniec cytatu ---
We wszystkich jednostkach SKM Trójmiasto znajduje się miejsce w kabinie maszynisty dla kierownika pociągu, jednostki mają już numery europejskie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej