Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Moja wersja kabiny EN57

<< < (5/7) > >>

szogun:
Tak jest w praktyce. Zresztą było to poruszane na forum nie raz, właśnie dlatego MaSzynowy kibel miał tylko hasler podświetlony.

TheArejon:

--- Cytat: szogun w 02 Kwietnia 2011, 21:56:31 ---Tak jest w praktyce. Zresztą było to poruszane na forum nie raz, właśnie dlatego MaSzynowy kibel miał tylko hasler podświetlony.

--- Koniec cytatu ---
To by można zrobić włączone światło nad stanowiskiem maszynisty po włączeniu podświetlenia, żeby było realniej po nakierowaniu na sufit, jeżeli jest taka możliwość.

KormaK:
Na pewno się da. Po prostu zrobić tak, aby świeciło się i podświetlenie i coś co wyglądałoby jako załączona lampka jednocześnie. Będą to dwa elementy, a np. w 4E podświetlenie to jednocześnie Hasler, manometry i woltomierze/amperomierze. @szogun już o to zadba, prawda? ;) Działa to chyba na zasadzie, że jeden element ma nazwę np. "swiecidelko1", jest on przypisany pod i-universal3, a inne elementy które muszą się świecić, mają po prostu Parent: swiecidelko1, tak? No i jeszcze odpowiednio dopisane -on oraz -off, żeby było to traktowane jako lampka. Nie wiem, jeszcze nie rozgryzłem dokładnie jak to działa. ;)

janek32:
@KomarK, jest dokładnie tak jak piszesz.

sebalorek:
Zrobiłem nowe fotele i drzwi do przedziału.
1. Fotel maszynisty (zamiast czarnego).
2. Siedzenie z zielonej dermy.
3. Drzwi do przedziałów (zamiast tych różowych, które bardziej pasowały do ED72). Te drzwi są bardzo lipnie zrobione, są za nisko i nie zawsze na środku. Wiem, że to pierdółka, ale jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej