Autor Wątek:  Odp: Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"  (Przeczytany 1212 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LHS_ST40S

• OSx86 is the best!
  • Otrzymane polubienia: 27
Odp: Projekt kabina gagarina by Tomek "ST40S"
« dnia: 13 Marca 2011, 15:55:56 »

Żądam szczegółowych wyjaśnień.
Popieram
To youBy chciał wyjaśnień i na gg poinformowałem o co chodzi. Jeśli chcesz, to również załatwimy to poza forum i "zaspokoisz głoda" wiedzy.
Skoro tak, to cały wątek w poniedziałek wyląduje na bocznicy, a Tobie przyznam odpowiednią nagrodę za wywołanie zamieszania i nie będzie to tylko zielona kropka. Masz czas do poniedziałku na wyjaśnienie. Jeśli robisz model dla siebie, to tu nie ma miejsca na ten wątek i nabijanie postów.
Zaraz zaraz, to że kabiny mają iść do testów nie znaczy, że wszystko co widzicie też ma tam się znaleźć. Równie dobrze można się obrazić na @mkaczego, że to niby nabijał posty, bo mielił temat i nie dał nic do testów. S2 nie rozumiem. Patryk sprowokował dyskusję poza tematem uszczypliwie komentując mój screen, więc tym bardziej nie rozumiem tej mówiąc ironicznie "nagrody". Na bocznicę proponowałbym wysłać niepotrzebną dyskusję związaną z tym screenem. Co do Ciebie moderatorze, to wyraźnie widzę, że przez Twoją wiadomość przepływa mowa nienawiści. Tym razem Ty "sączysz jad z klawiatury", jak to kiedyś sam komuś napisałeś (tak, tak - bocznicę czasem czytam).

Nie zrozumiałeś wcale intencji mojego postu. Zmień ton wypowiedzi, Twój brak szacunku nie tylko do mnie, ale także do innych wypowiadających się w tym wątku jest skandaliczny. Ten post jest ostatnim w którym daruję napaść na Moderatora. Bocznica.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 14 Marca 2011, 11:38:26 wysłana przez Krzysiek626 »
Cud zdarza się tylko kiedy nie ma znaczenia.