Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Jak na wzniesienie dodać teksturę lasu.
kamil1306:
http://eu07.pl/userfiles/8476/priv-ScreenShot005.jpg
Jak na tych wzniesieniach pomiędzy torem dodać teksturę lasu?
Quark-t:
Nie za bardzo rozumiem - wstawiasz las, nadając mu odpowiednie współrzędne. Las nakłada się na plane, ten ustawiasz tam gdzie trzeba.
kamil1306:
--- Cytat: Quark-t w 24 Lutego 2011, 15:18:15 ---Nie za bardzo rozumiem - wstawiasz las, nadając mu odpowiednie współrzędne. Las nakłada się na plane, ten ustawiasz tam gdzie trzeba.
--- Koniec cytatu ---
Chce wstawić ściany lasu po obu stronach tak jak jest w L61. W zagłębieniu tor a po obu stronach wzgórza a na nich las. W FAQ o tym nic nie ma więc napisałem, czytałem również Opis pliku trasy ale jak to wstawić to nie wiem:)
Quark-t:
No to tak jak napisałem - wstawiasz plane, nadajesz mu teksturę lasu i ustawiasz gdzie chcesz. Nie wiem czym robisz trasę, jeżeli w notatniku, to znajdź sobie las na innej trasie i edytuj współrzędne. Będzie chyba najszybciej.
kamil1306:
--- Cytat: Quark-t w 24 Lutego 2011, 15:59:20 ---No to tak jak napisałem - wstawiasz plane, nadajesz mu teksturę lasu i ustawiasz gdzie chcesz. Nie wiem czym robisz trasę, jeżeli w notatniku, to znajdź sobie las na innej trasie i edytuj współrzędne. Będzie chyba najszybciej.
--- Koniec cytatu ---
Możesz to dokładnie wytłumaczyć, krok po kroku? (chyba chodziło o pytanie, a nie stwierdzenie?) Na pewno się przyda, nie tylko mi mnie :)
Quark-t
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej