Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa

Dyskoteka na semaforze

<< < (13/17) > >>

Mannerheim:

--- Cytat: EU40 w 07 Lutego 2011, 20:27:42 ---
--- Cytuj ---No to teraz Was zagnę
--- Koniec cytatu ---
Hej stary zaginaczu ;) A może wyjazd będzie na "Stój" i wtedy świeci się na wjazdowym pomarańczowe.

--- Koniec cytatu ---

Tam nie ma wyjazdowego... Następny za wjazdowym jest semafor SBL.

EU40:
Sorki. Faktycznie tu chodzi o Antoninów a nie Rembertów :) dzięki za uwagę Mannerheim.
Ale sytuacja będzie podobna. Pierwszy samoczynny za Antoninowem na "Stój", więc semafor w Antoninowie "pomarańczowy" a ostatni samoczynny na S3.
A tak poza nawiasem, czy trasa do Lublina w MSTS jest już skończona? Tam przecież jedziemy przez podg. Antoninów :) Szacunek dla autora.

Żuk:

--- Cytat: Mati_An w 07 Lutego 2011, 20:22:28 ---No to teraz Was zagnę - podg Warszawa Antoninów, semafor wjazdowy do strony Rembertowa, 4 komory bez żadnego pasa świetlnego, a mimo to ostatni SBL przed właśnie tym semaforem ma możliwość podania S3 (tak było przynajmniej rok temu, jak jest teraz to nie wiem). Jak się to ma do powyższego przepisu?

--- Koniec cytatu ---

A widziałeś, że migało tam światło zielone migające? Jaki tam na tej linii jest rodzaj blokady liniowej, trzystawna czy czterostawna?

Mannerheim:
Muszę sprostowac swoją wypowiedź - pomyliły mi się kierunki... Następny semafor za wjazdowym na podg Antoninów to wjazdowy na podg Podskarbińska (między nimi nie ma SBL).

--- Cytuj ---Jaki tam na tej linii jest rodzaj blokady liniowej, trzystawna czy czterostawna?
--- Koniec cytatu ---
Na tamtym odcinku trzystawna.

Mati_An:

--- Cytat: mechatronik w 07 Lutego 2011, 20:25:52 ---S3 na ostatnim SBL, wjazdowy na odgałęźny (odgałęźny bez semafora wyjazdowego) na pomarańczowo a kolejny SBL za odgałęźnym na Stój. Tak bym to widział.
--- Koniec cytatu ---
Następny semafor za tym na Antoninowie to wjazdowy na Podskarbińską (jak widzę Mannerheim mnie ubiegł). Mnie to bardziej wygląda na dość dziwną konstrukcję SBL 4-stawnej z zastosowaniem semaforów półsamoczynnych na podg (pewnie kiedyś w założeniach miało być tam szybciej niż obecne 80 km/h).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej