Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Dodatki by Pendolino
szogun:
--- Cytat: Bombardier w 05 Marca 2011, 20:24:56 ---Moment, to w jakim celu napisałeś wyżej:
--- Koniec cytatu ---
Odpowiadałem na pytanie @Pendolino
--- Cytat: Pendolino w 05 Marca 2011, 19:56:48 ---Czy rzeczywiście 204 poly to dużo jakby zachowywać wydajność i jakość w miarę symulatora?
--- Koniec cytatu ---
Bombardier:
No odpowiedziałeś, że
--- Cytuj ---Ciut dużo tych poly jak na taki model... Ten "słupek" śmiało można by zrobić z mniejszą ilością segmentów
--- Koniec cytatu ---
przez co Pendolino mógł pomyśleć "okej, to zrobię to z 5 sides, żeby nie było narzekań", ale później napisałeś:
--- Cytuj ---Dla takich sporadycznie występujących elementów można dać trochę więcej poly
--- Koniec cytatu ---
przez co Pendolino mógł pomyśleć "zaaaraz, to po co robiłem te 5 sides"?
...
Pendolino:
--- Cytat: youBy w 05 Marca 2011, 20:17:40 ---Można by też od razu zrobić model na jedną stronę. Ponawiam pytanie: czy można liczyć na jakąś animację przy tym modelu?
--- Koniec cytatu ---
Animacji nie przewiduję, moje umiejętności na to nie pozwalają ;)
WSK:
--- Cytat: Pendolino w 05 Marca 2011, 20:57:04 ---Animacji nie przewiduję, moje umiejętności na to nie pozwalają ;)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli chcesz, podeślij maxa. Ja pracuję w wersji 7. Benek napisze inca, ja przerobice model i animacja będzie.
Pendolino:
Animacja polegająca na ustawianiu liter na klapkach? Przesłać bym mógł dopiero jutro, bo to co widać to tekstury robocze, jeszcze nieposklejane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej