Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na EW58

<< < (5/10) > >>

sebastian82:
Czarek.bl dostarczony przez ciebie materiał na EW58 jest bardzo dobrej jakości. Postarałeś się, tak trzymaj. Materiał na 100% będzie wykorzystany, dotyczy to również dźwięków i filmu. Jeśli chodzi o foty posprejowanych pudeł, to one również się przydadzą. Nie mamy przecież wszędzie w pełni sprawnego taboru, a wiele eztów parkuje w krzakach i są właśnie w takim, jak nie w gorszym stanie. Poza tym jak wspomniał wyżej Sawi, nie mamy zbytniego wyboru i takie foty muszą nam w zupełności wystarczyć. Biorąc pod uwagę, że Ewki mają zostać niedługo zezłomowane. @kacp3r, zdjęcia kolegi JONIN_EZT niestety się nie nadadzą na tex. Ale jako poglądowe jak najbardziej.

Pisz starannej. Poprawiłem błędy.
Benek

ET22_RULZ:
A ja poprosze o DTR, silniki i opory mamy ogarniete, ale hamulce, jak i sterowanie ED to nadal wielka niewiadoma.

Sawi:
I jeszcze ważna rzecz o której zapomniałem, poproszę o zdjęcia na zrobienie tekstur również wnętrza. Korytarze, przedsionki, fotele czy tam kanapy wiadome o co chodzi, podłoga, ściany, rożnego rodzaju jakieś listwy, stoliczki ozdobne itd. No i jeszcze jakby się udało złapać każdy detal oddzielnie byłoby super. Detale pudła to samo poręcze, jakieś tabliczki, różnego rodzaju wystawajki itp. Chcę ją w miarę swych możliwości zrobić jak najbardziej zbliżoną do oryginału.

matek123:
Jak ktoś będzie sobie szedł robić zdjęcia, to może sobie wyciąć pasek tekturki np 2 cm na 10 cm, i sobie namalować szachownicę 1x1cm. I oprócz teksturowych zdjęć zrobić z taką tekturką, wtedy będzie można łatwo złapać wymiary.

kacp3r:
Udało mi się skontaktować z jednym z posiadaczy DTR. O tyle jest fajnie, że on posiada dokumentację (w sumie połowę) dla pierwszych modeli EW - 3WE (z przedsionkami), gdzie SKM pewnie posiada dla 3WEa (bez przedsionków). Ogólnie nie powinny się znacząco różnić ale warto mieć 2 punkty widzenia. Po 22 lutym będzie on dostępny i postaram się skontaktować i wtedy też pewnie napłyną pierwsze materiały (na pewno posiada szczegółowy rysunek wózka).

ED: Materiały się zbierają. Jak już otrzymam większą część to postaram się jakoś poukładać i wstawić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej