Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Graffiti na wagonie

<< < (4/7) > >>

adsim:
A czy ludzi na torach dla tego "realizmu" też mamy stawiać? Pewnych rzeczy, które są przestępstwem, czy innym wykroczeniem, nie należy promować. Wolał bym żeby ten realizm szedł w nieco inną stronę niż pokazywanie tego, co najgorsze na kolei.

Benek:

--- Cytat: adsim w 16 Stycznia 2011, 20:49:36 ---A czy ludzi na torach dla tego "realizmu" też mamy stawiać?

--- Koniec cytatu ---
Na torach może nie, ale MK przy torach już są w nowej służbie + ostrzeżenie przez radyjko, że się czają :)

Szymoniak:
Co do tego graffiti to zdaje mi się żebyś nie stosował tej przezroczystości. Zazwyczaj jak graficiarze się wezmą za wagon to tak jak mówicie nie ważne czy szyby czy blacha, a przez okna nic nie widać.

chyzy17:

--- Cytat: adsim w 16 Stycznia 2011, 20:49:36 ---A czy ludzi na torach dla tego "realizmu" też mamy stawiać? Pewnych rzeczy, które są przestępstwem, czy innym wykroczeniem, nie należy promować. Wolał bym żeby ten realizm szedł w nieco inną stronę niż pokazywanie tego, co najgorsze na kolei.

--- Koniec cytatu ---

Szanuję Twoje zdanie, ale mi osobiście to nie przeszkadza. Tak samo jak ludzie na torach ;P.

Darth Luk:
Co do graffiti na wagonach SKM to w Internecie znalazłem kiedyś dość ciekawe zdjęcie: http://www.garnek.pl/bature/11929814/no-i-po-co

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej