Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na tekstury kabiny EP09

<< < (2/19) > >>

EU07-483:
To co Ty chcesz mieć sfotografowane, skoro zdjęcia które Ci wysłałem nie obejmują nawet 45% kabiny?

Rozi:
Na twoich zdjęciach są tylko pulpit przedni, tam gdzie są ampery (ale zrobiony z daleka i pod światło, także lampki sygnalizujące awarię maźnic są bardzo rozmazane) i pulpit z ekranem i przyciskami po lewej. Koniec. A co z resztą? Podaję fotki poglądowe czego potrzeba. Na czerwono zaznaczone potrzebne rzeczy.

Oczywiście, jeżeli ktoś posiada fotki nie zaznaczonych ścian modelu, również może podesłać, choć na to nie liczę :D

Kolega @Tyrystor podesłał mi namiar na Pana z ekipy ep09.pl, może tam nie będę się musiał tak prosić.

EU07-483:

--- Cytat: Rozi w 27 Kwietnia 2011, 14:37:42 ---ale zrobiony z daleka i pod światło

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy zauważyłeś, ale ciężko zrobić 'nie pod światło'. A wszystko co zaznaczyłeś jest tylko czernią i niczym więcej...
Ja tam czasu na slitaśne foteczki nie mam.

Rozi:

--- Cytat: EU07-483 w 27 Kwietnia 2011, 15:05:53 ---Nie wiem czy zauważyłeś, ale ciężko zrobić 'nie pod światło'. A wszystko co zaznaczyłeś jest tylko czernią i niczym więcej...

--- Koniec cytatu ---

No rzeczywiście. Wrzucę w painta pomaluję na czarno i wydajemy.

EU07-483:

--- Cytat: Rozi w 27 Kwietnia 2011, 15:10:26 ---No rzeczywiście. Wrzucę w painta pomaluję na czarno i wydajemy.

--- Koniec cytatu ---

A to już Twoja sprawa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej