Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne materiały na tekstury kabiny EP09
EU07-483:
To co Ty chcesz mieć sfotografowane, skoro zdjęcia które Ci wysłałem nie obejmują nawet 45% kabiny?
Rozi:
Na twoich zdjęciach są tylko pulpit przedni, tam gdzie są ampery (ale zrobiony z daleka i pod światło, także lampki sygnalizujące awarię maźnic są bardzo rozmazane) i pulpit z ekranem i przyciskami po lewej. Koniec. A co z resztą? Podaję fotki poglądowe czego potrzeba. Na czerwono zaznaczone potrzebne rzeczy.
Oczywiście, jeżeli ktoś posiada fotki nie zaznaczonych ścian modelu, również może podesłać, choć na to nie liczę :D
Kolega @Tyrystor podesłał mi namiar na Pana z ekipy ep09.pl, może tam nie będę się musiał tak prosić.
EU07-483:
--- Cytat: Rozi w 27 Kwietnia 2011, 14:37:42 ---ale zrobiony z daleka i pod światło
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ciężko zrobić 'nie pod światło'. A wszystko co zaznaczyłeś jest tylko czernią i niczym więcej...
Ja tam czasu na slitaśne foteczki nie mam.
Rozi:
--- Cytat: EU07-483 w 27 Kwietnia 2011, 15:05:53 ---Nie wiem czy zauważyłeś, ale ciężko zrobić 'nie pod światło'. A wszystko co zaznaczyłeś jest tylko czernią i niczym więcej...
--- Koniec cytatu ---
No rzeczywiście. Wrzucę w painta pomaluję na czarno i wydajemy.
EU07-483:
--- Cytat: Rozi w 27 Kwietnia 2011, 15:10:26 ---No rzeczywiście. Wrzucę w painta pomaluję na czarno i wydajemy.
--- Koniec cytatu ---
A to już Twoja sprawa...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej