Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzebne materiały na tekstury kabiny EP09

<< < (3/19) > >>

Rozi:
Kolejny screenik z pola bitwy. Dzisiaj powstawiałem lamki, przełączniki, grzybki, przyciski i inne bajery. Na dziś styknie, spać też trzeba :) Jutro zabieram się dalej do pracy.

Przypomnę, że jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek zdjęcia kabiny, chętnie je przyjmę, gdyż są duże braki.

EDIT. Prace idą do przodu.
EDIT2. Panie i Panowie, tak się prezentuje mój wybryk w symku :) 85% kabiny zrobione. Pozostało wstawić wskazówki amperów/voltów/mano, hebelki, jakieś inne pierdołki, przygotować .mmd i zrobić nowe dźwięki.

« Dodano: 10 Maja 2011, 15:28:14 »

Dzięki naprawdę wielkiej uprzejmości EU40 zdobyłem większość fotek. Dziękuję za poświęcenie i wbicie na szopę na zawołanie :) Wrzucam fotkę jeszcze pulpitów od strony pomocnika (oczywiście będzie 3D):

--- Cytat: EU07-483 w 27 Kwietnia 2011, 15:05:53 ---A wszystko co zaznaczyłeś jest tylko czernią i niczym więcej...

--- Koniec cytatu ---

szogun:
Mam wrażenie że kran hamulca, nastawnik kierunkowy i nastawnik są za duże. Poza tym całkiem nieźle to wygląda :)

Rozi:

--- Cytat: szogun w 10 Maja 2011, 18:08:20 ---Mam wrażenie że kran hamulca, nastawnik kierunkowy i nastawnik są za duże. Poza tym całkiem nieźle to wygląda :)

--- Koniec cytatu ---

W 4E są takie same i jakoś problemu nie było :) Średnica kierownicy to 37cm, wcale taka duża nie jest. Pewnie się taka wydaje, przez to, że zrobiłem wymiarową obudowę nastawnika, bo te z innych lokomotyw były gigantyczne.

Maszynista_94:
http://www.youtube.com/user/krolu4#p/u/6/UUhmcUXsSQk Zainteresowałem się i zastanawiam się nad tym haslerem. Można by go w jakiś sposób w kabince umieścić?

Rozi:
Podrzuć mi model, to wstawię. Mam maxa 2009. Jeżeli masz nowszego, to wyeksportuj do .obj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej