Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Z prac nad EXE…
Ra:
Przygotuj algorytm, to pomyślimy. Ja nie zamierzam tego robić, ani nie znam nikogo, kto by się za to zabierał.
ET21-622:
--- Cytat: Ra w 07 Lipca 2011, 16:24:03 ---(...) Ja nie zamierzam tego robić, ani nie znam nikogo, kto by się za to zabierał.
--- Koniec cytatu ---
Może z małym żalem napiszę. Więc po co była ankieta, skoro nie ma osób do zrobienia tego? Rozumiem, że nie jest to łatwe do wykonania, ale może próby i testy przybliżą żądany wynik. Bo takie ankiety to każdy może zrobić, i potem stwierdzić, że " to zrobię ja, tego nie, to ni wiem, to później, a to za trudne (ect.) ". Może i OT. ale nie rozumiem całej ankiety która była, i wypowiedzi, co do wykonania propozycji, złożonych przez użytkowników MaSzyny...
Patrykos:
Zapewniam maruderów, którzy tak płaczą nad brakiem rozruchu impulsowego, że są istotniejsze rzeczy. Zwróćcie uwagę ile osób nad tym pracuje. Weźcie pod uwagę, że żeby coś zrobić to trzeba mieć:
a) Chęć;
b) Czas;
c) Możliwości.
Fajnie się tak maruduje jeśli się nie widzi tego, co trzeba tak naprawdę zrobić. Jeśli ktoś tak bardzo chce rozruch impulsowy to proszę się poduczyć przez wakacje programowania, od września do grudnia wykonać robotę i na święta sprawić nam prezent.
ShaXbee:
Ankieta była na temat tego czego brakuje, a jej wyniki mają wpływ na priorytety zmian w symulatorze, podobnie jak ma na to wpływ czas osób które mają wiedzę dziedzinową potrzebą do wykonania tych zadań.
Chciałbym też zauważyć że rozruch impulsowy który otrzymał 4.6% znajduje się za takimi problemami jak:
czas wczytywania scenerii (12.1%), dźwięki jazdy, dedykowany edytor i zachowanie AI.
Polecam na przyszłość mniej pretensjonalną postawę :-)
Ra:
Dwa albo trzy razy pisałem, po co była ankieta. Żebym mając dwie rzeczy do wyboru mógł się zasugerować, która by była bardziej pożądana i wtedy ewentualnie jedną zrobić wcześniej, a drugą odłożyć na potem. Na pewno nie w tym celu, żebym wiedział, czego mam się douczyć, żeby móc spełnić wszystkie zachcianki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej