Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Dźwięk zasilacza radia :)

<< < (9/10) > >>

prof_klos:
No w końcu można jechać i gadać.
:-)

Wojtek M:
>probowac, probowac :)

>teraz dziala hehe[/quote]

Cześć

Hexy zanim się za to zaczniesz robić to dam parę wskazówek. Dźwięk zasilacza radia PRZYCISZ, tak żeby go przetwornica zagłuszała prawie całkowicie. Natomiast dialogi trzeba podgłośnić o około 20 % tylko żeby nie zrobić przesterowania.  Acha i chyba nie musze pisać, że to ma być zmiksowane. Tzn. zasilacz caly czas ma świergotać a dialogo w odstepach co parę minut coś.
Ja teraz pracuję po 16 godzin na dobę i nawet czytanie i pisanie na forum sprawia mi duży problem. CHolera przed wakacjami wszyscy chcą mieć w gębie hollywood.

hexy:
nie no luz sie wie :)

zrobilem juz testowa wersje i kumpel pare razy przejechal sie symkiem. teraz chce jezdzic tylko z radiem :)

tylko jedynym problemem jest dlugosc dzwiekow ale na razie zgralem wszystko do obrazu plyty audio i odgrywam przez odtwarzacz. jak skoncze to wypale sobie godzinna plyte ze sciezkami (kilkadziesiat) i bede puszczal losowo (jak bedzie kilkadziesiat sciezek to i sie nie znudza rozmowy)

hehe hollywood - dobre dobre :D

Negroth:
całkiem dobry pomysł ( tylko trzeba pamiętać o "całościach" rozmów ).

A tak na przyszłość na upartego można by zrobić scieżke dla danej scenerri samemu.

tokarekdawid:
Witam!
Czy mógłby ktoś wrzucić tedzwięki na jakiś serwer, lub podesłać mi na maila, ponieważ żade link nie działa.
dawid_999@op.pl
Pozdrawiam serdecznie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej