Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Dźwięk zasilacza radia :)
Wojtek M:
Witam
Z cyklu nowe dźwięki mam przyjemność zaprezentować zasilacz do radia. Niestety w symku nie działa, ale podczas jazdy można go uruchomić "w tle" np,. winampem.
Życzę przyjemnego słuchania tzw. świerszczy. Chętnych zapraszam do pobieralni, czyli na priv.
[%sig%]
koltom:
A nie moglbys wszystkich swoich dodatkow umiescic gdzies na darmowym koncie, np. na republice czy piwko.pl ?
Ulatwilo by Ci to wysylanie, bo nie musialbys co chwila komus dosylac.
Oczywiscie to rozwiazanie tymczasowe, kiedy Shaxbee uruchomi na nowo mkatalog to bedziesz sie mogl do mnie zwracac w sprawach wrzucania plikow na mkatalog, bo bede mial takie uprawnienia, dodatkowo zeby nie obciazac Shaxa :))))
[%sig%]
Wojtek M:
> A nie moglbys wszystkich swoich dodatkow umiescic gdzies na
> darmowym koncie, np. na republice czy piwko.pl ?
Popróbuję, może się uda. Ale ostrzegam, ze nie jestem komputerowym wirtuozem.
kiedy Shaxbee uruchomi
> na nowo mkatalog to bedziesz sie mogl do mnie zwracac w
> sprawach wrzucania plikow na mkatalog, bo bede mial takie
> uprawnienia, dodatkowo zeby nie obciazac Shaxa :))))
Mam bezpośredni kontakt z nim, ale jak nie będzie wydalał to napiszę do Ciebie :)
[%sig%]
mixer:
tak, tak. Tylko przez tego lenia którego się Shax nabawił, to on może wcale nie uruchomić katalogu aż do przysłowiowego lutego ;)
[%sig%]
Wiadomość zmieniona (19-10-03 00:53)
PJC:
Przeszukując internet znalazłem bardzo ciekawy plik, który w połączeniu z dzwiękiem zasilacza daje niesamowity efekt.
Dokładniej, mam plik z nagranymi rozmowami prowadzonymi przez radio kolejowe. Nałożyłem więc na niego dzwięk zasilacza i w ten sposób powstała 29 min. imitacja pracy radia. Uruchamia sie go w tle, np. na winamp-ie.
Chętnych zapraszam. Jest tylko jeden problem - rozmiar. Plik w kompresji .mp3 ma 12MB. Najlepiej byłoby go umieścić w Mkatalogu, ale jeszcze nie działa.
Pozdr
[%sig%]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej