Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Pogoda w symku

<< < (2/5) > >>

Paul:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---można by troche pozmieniać standardowe. Jak bede miał troche czasu to coś wam podżuce do standardowych.
--- Koniec cytatu ---

Będe wdzięczny - nie wiem czy nie przesadziłem z tym porankiem;) Standardowe właśnie po to są notatnikodostępne żeby móc je edytować. Swoją drogą dzięki km - StringReplace działa, rzecz jasna (mam nadzieję że mnie prędko z forum nie wyrzucą).

Popol:
Spoko ci to wyszło, bardzo ciekawe i urozmaica jazdę!!! Brawa!!

Piotrek:
Świetny pogramik !!! Mam nadzieję , że uda się go połączyć ze starterem Pit'a ;)

uetam:
Nie żebym marudził....Ale gdy stosuje ten programik, znikają mi niektore tory;] Nie wiem czy to moja wina, czy czegos innego, ale gdy zastosuje swoj wpis wszystko dziala....Po za tym jest super.

Paul:

--- Cytat: "MatEUzs" ---gdy stosuje ten programik, znikają mi niektore tory;]
--- Koniec cytatu ---

Ciekawe;)
Mi nic takiego się nie dzieje. Program wogóle nie rusza plików scenerii - nawet ich nie czyta, a co dopiero zmienia... Grzebie tylko w atmo.inc. Może Ty coś przypadkiem wykasowałeś?

Aha, jeszcze jedno: zauważyłem że prostokąciki do wybierania koloru tła i mgły są położone na odwrót:) Wrzucę poprawioną wersję jutro rano (dam cynk na forum) bo mi się nie chce teraz z serwerem walczyć (często mi zrywa transfer).

[edit] Aha... Chyba wiem co sie dzieje: otóż jak jest gęsta mgła to się cuda na patyku dzieją z obiektami które mają luźną siatkę trójkątów - np. niespodziewanie "znikają". Tak dzieje się np. z peronami w Wielkim Kacu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej