⇕
Symulator Pojazdów Szynowych MaSzyna
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona Główna Forum
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Hyde Park
»
Bocznica
»
pc2009 problem
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: pc2009 problem (Przeczytany 996 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wirus699
Otrzymane polubienia: 0
pc2009 problem
«
dnia:
01 Września 2010, 17:57:23 »
witam mam problem z pc 2009 mianowicie po załadowaniu scenerii gdy już uruchomię lokomotywę dostane sygnał ze mogę jechać w tedy dojeżdżam do najbliższego semafora(gdy nie ma semafora to tak około 15 metrów w grze przejadę) i gra mi się zawiesza. męczę się z tym od wczoraj pobrałem i rozpakowałem sp1-pc2009-full wrzuciłem do tego rozpakowany dodatek sp1-pc2009 i do tego jeszcze sp-1.1 wszystko tak jak w tym artykule
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,15492.0.html
. mam kartę asus eah4650. czy wie ktos może jak rozwiązać ten problem?? bo uparłem się na te grę i chce w to zagrać. podobnego wątku nie znalazłem
youBy
Deweloper
Co tam?
Otrzymane polubienia: 876
Odp: pc2009 problem
«
Odpowiedź #1 dnia:
01 Września 2010, 18:01:17 »
Twoja karta graficzna jest oparta o układ produkcji AMD/ATi. Paczka całościowa nie współpracuje chwilowo z tymi kartami. Na forum znajduje się poradnik nt. tych problemów i konwersji.
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.
wirus699
Otrzymane polubienia: 0
Odp: pc2009 problem
«
Odpowiedź #2 dnia:
01 Września 2010, 18:03:20 »
czyli rozumiem ze muszę wszystko konwertować by móc zagrać?? oki serdeczne dz za odpowiedź idę się zagłębiać w te poradniki:D
A ja Ci już raz pisałem, żebyś w pierwszej kolejności poszedł zagłębiać się w Regulaminie forum. Bocznica.
ZiomalCl
Ignorowanie uwag Administracji.
ZiomalCl
«
Ostatnia zmiana: 01 Września 2010, 18:05:14 wysłana przez ZiomalCl
»
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni