Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
House pack
pol102:
Wrzucę do beta, zapewne jutro i sami stwierdzicie w jakiej odległości je stawiać.
ShaXbee:
--- Cytat: szogun w 01 Września 2010, 13:33:25 ---Moim zdaniem nie ma potrzeby dorabiania detali. Tekstury są bardzo dobrze skomponowane i to (przynajmniej mi) wystarczy.
--- Koniec cytatu ---
Tobie wystarczy, ale właśnie przez ubogie otoczenie symek wygląda tak prehistorycznie.
Tworzenie nowych modeli domków to krok naprzód, ale należy je uzupełnić o wesje hi-res (do np 400 poly)
WSK:
Znając życie za rok, lub dwa ludzie będą robić takie same domy tyle ze w wersji z max poly. Dajcie spokuój, mamy isc do przodu a nie stac w miejscu...
adsim:
--- Cytat: ShaXbee w 01 Września 2010, 15:34:55 ---...ale właśnie przez ubogie otoczenie symek wygląda tak prehistorycznie.
--- Koniec cytatu ---
Ale przynajmniej FPS jest przyzwoity. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Symulator jest dla wszystkich, a nie dla wybrańców z super wydajnymi kombajnami, na których będą mogli uruchomić te hiper hi-poly domki, które będą oglądać, zamiast prowadzić lokomotywę. To co robi Pol jest bardzo dobre, a z pewnością lepsze od tego, co mamy, więc przestańcie już marudzić i cieszcie się, że będzie w końcu coś lepszego do wstawienia w scn.
pol102:
--- Cytat: ShaXbee w 01 Września 2010, 15:34:55 ---
--- Cytat: szogun w 01 Września 2010, 13:33:25 ---Moim zdaniem nie ma potrzeby dorabiania detali. Tekstury są bardzo dobrze skomponowane i to (przynajmniej mi) wystarczy.
--- Koniec cytatu ---
Tobie wystarczy, ale właśnie przez ubogie otoczenie symek wygląda tak prehistorycznie.
Tworzenie nowych modeli domków to krok naprzód, ale należy je uzupełnić o wesje hi-res (do np 400 poly)
--- Koniec cytatu ---
Zbyszek, zrobię również wersję HQ ale dopiero po wydaniu paczki "low". Mój GeForce7600 i GB Ramu ogranicza moją wyobraźnię dość mocno.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej