Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch 22.06.2004
EU07-483:
--- Cytuj ---Dodana fizyka SM03, jak i sam pojazd, ale nie ma przykladowych wpisow. Jesli ktos bedzie bardzo chcial to i tak uruchomi.
--- Koniec cytatu ---
Kłamczuszki ;) , w tym patchu nie ma SM03...
Pit:
Bo nie działa
Grzesiek:
Szkoda tylko, że na moim sprzęcie ta wersja to już totalny pokaz slajdów (na obu Quarkach), nawet z wyłączonymi: wyświetlaniem i poszukiwaniem trakcji. Poprzednia (lutowa) wersja na "trasie" Quark miała od 4 fps na stacjach do ponad 20 fps na szlaku, teraz już tylko ok. 1.5 fps na stacjach... Na szlak nie wyjechałem, nie miałem zdrowia :-( Pozostałe scenerie w normie (czyli: ładnie i szybko). Wiem, wiem, moge powyłączać wszystko "co się rusza" itp., ale wcześniej było OK. Chyba coś jednak zaczęło zżerać te fps-y.
Mimo wszystko wielkie podziękowania dla autorów Maszyny. Odwalacie kawał dobrej roboty!!! Tak trzymać...
Pozdrawiam,
Grzesiek.
Tomi:
--- Cytat: "Grzesiek" ---teraz już tylko ok. 1.5 fps na stacjach (...) Wiem, wiem, moge powyłączać wszystko "co się rusza"
--- Koniec cytatu ---
Skoro jest tak zle to koniecznie wywal "przeszkadzajki". U mnie fpsy wzrosly z 3 do ok. 10 na quarku w Wielkim Kacu :) Zdaje mi sie, ze od tej wersji te dodatki maja wiekszy wplyw na spadek fpsow.
TCT:
--- Cytat: "Tomi" ---
--- Cytat: "Grzesiek" ---teraz już tylko ok. 1.5 fps na stacjach (...) Wiem, wiem, moge powyłączać wszystko "co się rusza"
--- Koniec cytatu ---
Skoro jest tak zle to koniecznie wywal "przeszkadzajki". U mnie fpsy wzrosly z 3 do ok. 10 na quarku w Wielkim Kacu :) Zdaje mi sie, ze od tej wersji te dodatki maja wiekszy wplyw na spadek fpsow.
--- Koniec cytatu ---
ja mam 3 na kacu (:>) ale niech mi ktos powie jak wywalic te przeszkadzje i trakcje bo juz nie moge- a grzebie sie w tym .ini juz z 2 dni :-/ sory za spam ale cos nie ten......
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej