Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Patch 22.06.2004
Tomi:
Przeszkadzajki wywala sie nie w .ini tylko w pliku .scn :) Otworz quarkmce.scn w notatniku i znajdz linijke "//Przeszkadzajki" (pod koniec pliku). Nastepnie zakomentuj wszystkie linijki znajdujace sie po tym slowie poprzez wstawienie "//" przed kazda linijka. Jakbys dalej mial z tym problemy to napisz do mnie na PW.
Grzesiek:
--- Cytat: "Tomi" ---Przeszkadzajki wywala sie nie w .ini tylko w pliku .scn :)
--- Koniec cytatu ---
A ja właśnie usunąłem te przeszkadzajki i... fps'y skoczyły aż do 4-6 na stacjach... Już mogę jeździć!!! :-) A jak w ferworze walki z plikiem scn usunąłem też inne pociągi (poza swoim), to było super, tylko trochę pusto ;-)
Pozdrawiam gorąco,
Grzesiek.
TCT:
--- Cytat: "Tomi" ---Przeszkadzajki wywala sie nie w .ini tylko w pliku .scn :) Otworz quarkmce.scn w notatniku i znajdz linijke "//Przeszkadzajki" (pod koniec pliku). Nastepnie zakomentuj wszystkie linijki znajdujace sie po tym slowie poprzez wstawienie "//" przed kazda linijka. Jakbys dalej mial z tym problemy to napisz do mnie na PW.
--- Koniec cytatu ---
wielkie dzieki trakcji sie pozbylem, przeszkadzajek tez i moge jezdzic :-D jeszcze raz thankx!
piotrek-:
czy ten path można uzyć na najnowszą wersje testową eu07-080604-unoff
bez komplikacji?
Maciek-34120:
Przy uruchomieniu symulatora w STARCIE wybieram jazde SM03 i tam w opisie jest napisane ze: "W pliku manewrowo.htm znajdziesz
dokładny opis i mapę !" A gdzie jest ten plik manewrowo.htm?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej