Autor Wątek:  sceneria Quark 2007  (Przeczytany 1705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jacek88

• ZbanowanyZbanowany
  • EU07
  • Otrzymane polubienia: 1
sceneria Quark 2007
« dnia: 15 Lipca 2010, 22:08:43 »
Witam.
Mam problem z trasą i misją w, której zaczynam służbę na EU06 ze stacji Skwarki. Jadę sobie przez Wielki Kac itd dojeżdżam do stacji docelowej Koniewice i tu powinienem zrobić manewry czyli wypchać skład na żeberko, odczepić Anglika i podczepić ekspresa z, którym mam wrócić do Skwarek. I tu jest mały problem bo na stacji Koniewice nie dostają światełka do jazdy manewrowej. Cały czas wyświetla się mi S1. Próbowałem uruchomić manewry ręcznie lecz to nie dało pożadanego efektu. Co dalej mogę działać?

Proszę poprawić temat na konkretny, nie wspomnę o wielkich literach na początku zdania.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2010, 22:34:36 wysłana przez REWIZOR »
PKP INTERCITY

Offline Ra

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ostatni gasi światło...
    • Instalator+Starter+Edytor
  • Otrzymane polubienia: 389
Odp: sceneria Quark 2007
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipca 2010, 22:31:54 »
O ile dobrze pamiętam, to działało jeszcze na paczce eu07-160704-unoff.rar, a potem zostało zepsute. Na pewno tę misję przejeżdżałem w taki sposób i na pewno, jak potem chciałem powtórzyć, to już nie działało. W międzyczasie pewnie zmieniłem paczkę.
¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Ra

Polecam: kręgarz Wojciech Walczak, projekt masarni

Offline Mariusz1970

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 288
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lipca 2010, 22:39:18 »
Najpierw upewnij się, czy Ty coś źle nie robisz. Ponieważ nie pamiętam, gdzie był umiejscowiony event wyzwalający manewry, to najlepiej podjechać na sam koniec toru (tam zdaje się, że jest tor, a dalej zaczyna się chodnik tuż przy budynku stacji), poczekać powiedzmy 5 min. Jeśli nie pojawi się sygnał manewrowy, to znaczy, że skopane coś jest w scn.

Tak było w dawnym Quarku, natomiast w 2007, to nie wiem, raczej będzie podobnie.

Offline jacek88

• ZbanowanyZbanowany
  • EU07
  • Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipca 2010, 23:04:48 »
No to spróbuję podjechać i się okaże czy to pomoże.

Błagał na kolanach nie będę, miałeś już ostrzeżenia za ignorowanie, powinien być ban.
Brak reakcji = Bocznica.

REWIZOR

Ignorowanie uwag administracji, plus wiesz za co... (NIE WARTO DAWAĆ KOLEJNYCH SZANS).

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2010, 23:21:13 wysłana przez REWIZOR »
PKP INTERCITY