Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Wagony Bdmnu InterCity

<< < (5/7) > >>

FLOYD:
HaHa

Marcin Czapnik (Techniks):
Wagony niezłe, tylko, że szyby w drzwiach powinny mieć dolną krawędź na takiej wysokości jak inne szyby w wagonie. W pliku tekstury tak jest, ale w symku już nie. Tutaj umieściłem poprawione tekstury wagonów w nowym malowaniu. Mam nadzieję, że autor nie obrazi się za umieszczenie tekstur na swoim koncie.
P.S. Wagony w starych barwach, w Maszynie wydają się brązowe...

pROSiAczek:
powyzej prosilem o niezbedne zmiany chetnych do ich dokonania. od samego poczatku zalozylem sobie ze te szyby wyrownam, ale jakos nei bylo okazji to zmodyfikowania tej niedorobki. zreszta mam nadzieje ze jeszcze kilka teksturek wykonam, jesli chcesz to moge sie nimi podzielic w celu dokonania niezbednych (w kazdym ludzkim tworze) poprawek. mam nadzieje ze uda mi sie jutro fotnac w krzyzu sypialny albo P307 do Bratyslawy podczas oczekiwania na osobowy Krzyz-Poznan. jak bede mial cos to sie "pochwale"

pROSiAczek:
dzis wzialem sie za stworzenie teksturek do BWE (1klasa bezprzedzialowy, 2 klasa bezprzedzialowy i przedzialowy oraz restauracyjny). Do tej pory udalo mi sie wykonac (nie dopracowany tyl i dach) 2 klase bezprzedzialowa :) ponizej zamieszczam screen (przy okazji zobaczycie kawalek mojej traski)...

uetam:
No klasa:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej