Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Wagony Bdmnu InterCity
Piotrek:
--- Cytat: "pROSiAczek" ---dzis wzialem sie za stworzenie teksturek do BWE (1klasa bezprzedzialowy, 2 klasa bezprzedzialowy i przedzialowy oraz restauracyjny). Do tej pory udalo mi sie wykonac (nie dopracowany tyl i dach) 2 klase bezprzedzialowa :) ponizej zamieszczam screen (przy okazji zobaczycie kawalek mojej traski)...
--- Koniec cytatu ---
Pierwsza dokładna teksturka <brawo> ;)
P.S. Kiedy bedą skończone wagony ?
uetam:
Nie tyle dokładna co w dużej rozdziałce:)
uetam:
Jest w dużej rozdzielczości:) Napewno w większej niż oryginał:)
Kozi:
dla mnie bomba :D
pROSiAczek:
jasne ze w zwiekszonej rozdzielczosci :) std to 1024 ja dalem na 2048 w celu zwiekszenia realizmu tekstury. teraz przynajmniej nie raza bezczelnie widoczne piksele. jezeli o dokladnosc to dokladniejszej sie nie da bo jest zrobiona z orginalu na 5,3mpx. oczywiscie jesli chodzi o to ze nie ten model czy inne wozki, to owszem zgadzam sie ze jest mnowstwo niescislosci :( (np. inny kolor dolnej czesci wagonu, co da sie zmienic w t3d) jednakze nie zamierzam czekac az ktos (bo niestety nie ja - zawsze ten sam powod - brak czasu wolnego) zrobi model wagonu BWE zeby go mozna bylo oteksturowac. tak wiec przymykajac oko na pewne niescislosci bede kontynuowal prace na Z1. Niestety odpowiadajac na pytanie o termin odpowiem dyplomatycznie: jak tylko zdolam miec tyle czasu ile potrzeba na ich dokonczenie to od razu zapodam linka i zrobie upload
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej